Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rush Hour 2

24. februar 2002 af Jelena Durovic

2 stjerner Skriv en kommentar

Det sjove makkerpar fra Rush Hour er tilbage! Denne gang er der ballade i Hong Kong, da en bombe eksploderer på den amerikanske ambassade og to amerikanere bliver dræbt...

Kriminalinspektør Lee og James Carter er sammen igen. Carter fra Los Angeles er på besøg hos sin gamle makker i Hong Kong, og han håber på en stille og rolig ferie. Men skæbnen har andre planer. Mens Carter og Lee nyder livet, sker der en eksplosion på den amerikanske ambassade i Hong Kong og to amerikanske ansatte omkommer. Dette udvikler sig til en international sag, og derfor bliver Lee, som er Hong Kongs bedste betjent, bedt om at tage sagen. Det har den pligtopfyldende Lee svært ved at afvise, og han drager den uvidende Carter ind i sagen. Det varer dog ikke længe før Carter kan lugte lunten, men da er han allerede dybt involveret. 'The bad guys' ved hvem han er og at han, frivilligt eller ej, arbejder sammen med Lee. Snart er de to makkere ikke dem der jager, men dem som bliver jagtet...

Brett Ratner, som også instruerede Rush Hour (1), var enten meget dygtig til at overtale, eller heldig, da han fik både Jackie Chan og Chris Tucker til at spille Lee og Carter i denne fortsættelse. Det er dejligt at se de to talentfulde mænd sammen på det hvide lærred igen. De spiller ligesom i Rush Hour(1) elegant overfor hinanden, og man få et indtryk af, at de må have haft det sjovt under indspilningerne af denne film.
Det er desværre stort set også alt, som jeg har tænkt mig at rose Brett Ratner for. Han havde tilsyneladende ingen ambitioner om at lave en film der adskiller sig fra Rush Hour (1) da han lavede Rush Hour 2.
Med dette mener jeg, at det at beholde de samme hovedrolle indhavere var mere end fornuftigt, men ikke at ændre ved noget som helst andet? Det var direkte kedsommeligt.
Det som vi får i Rush Hour 2 er i bedste fald nye udgaver af de samme vittigheder fra et'eren og måske nye sange i baggrunden af de samme kunstnere. Og ja, så er historien ny. Men den er skrevet efter det samme plot som Rush Hour (1) og er af den grund fouldstændigt forudsigelig.

På trods af alt det ovennævnte, så er Rush Hour 2 et godt valg hvis man mangler noget at fordrive tiden med. Der indeholder et utal af flotte slåsscener og platte men ikke desto mindre sjove jokes.
Derfor får Rush Hour 2 i alt 2 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Rush Hour 2
Original Titel: Rush Hour 2
Premieredato: 23. april 2002
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Zhang Ziyi, Roselyn Sanchez, Harris Yulin, Alan King, Kenneth Tsang
Spilletid: 94 min.
Selskab: 2001
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...