Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...
Busters Verden A...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

School for scoundrels

27. maj 2007 af Helle Perrier

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

School for scoundrels billede

Det er ikke nemt at hjælpe sig selv, når ens selv stinker. Ja, det er filosofien bag nørdeskolen, der tager unge, kiksede mænd og gør dem til potente dræbermaskiner.

Det er heller ikke spor nemt at være Roger.
Han er en høj, tynd kikset nørd, der arbejder som parkeringsvagt og ruger dagen på at køre rundt i gaderne i sin lille golfbil. Han er dybt forelsket i sin nabo, den smukke og totalt uopnåelige Amanda. Da Roger på endnu en nedslående dag, bliver fyret fra sit frivillige arbejde som storebror for en dreng, har han intet tilbage og kan næppe være mere deprimeret. Heldigvis kommer hjælpen til ham i form af en af hans venner, der fortæller ham om en mand, der kan hjælpe netop folk som Roger med at få et bedre liv.
Roger er skeptisk, men melder sig til Dr. T’s klasse, der er fyldt med andre mænd, der ligesom Roger har en hverdag fyldt med ydmygelser og et liv, de langt fra er tilfredse med. Dr. T er en hård negl. Han piller langsomt sine studerende fra hinanden, og bygger dem op igen ved blandt at udfordre dem i deres hverdag og ved at sende dem ud i skoven med en paintball gun.
Roger opdager for første gang i sit liv, at han er noget værd, og at han rent faktisk er god til noget. Men den gode Dr. T har dog ikke helt rent mel i posen, og snart skal Roger og hans venner kæmpe for det de tror på.

School for Scoundrels byder først og fremmest på en god omgang slap-stick humor samt ganske udmærkede skuespilpræstationer. Især er de to hovedrolleindehavere, Billy Bob Thornton og Jon Heder helt fantastiske. Hvis man synes, man har set Jon Heder før, så er det ham der har rollen som Napoleon Dynamite i filmen af samme navn.
Desværre hænger filmen ikke helt sammen, og det gør at den ikke virker 100%. De sjove øjeblikke der er, er desværre så få, at man ikke helt føler filmen udbytter sit potentiale fuldt ud. Det er synd, for filmen er ganske udmærket skruet sammen, selv om ideen hverken er ny eller spændende. School for scoundrels er en noget rutinepræget præstation, der aldrig kommer helt ud af starthullet, men den har trods alt sine øjeblikke, og de er bestemt 3 stjerner værd.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sandrew Metronome.

Titel: School for scoundrels
Original Titel: School for scoundrels
Premieredato: 15. maj 2007
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Billy Bob Thornton, jon Heder
Spilletid: 126 min.
Selskab: MGM Home Entertainment , 2007
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Officer og Spion
Fantasy Island
TIL SAMA
The Personal His...
Fremad
Rejsen til Utopia
Systembryder
Emma.
La Belle Époque
The HuntKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...