Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

School of Rock

12. april 2004 af Diana Monica Szatanik

4 stjerner Skriv en kommentar

School of Rock billede

Dewey Finn bliver smidt ud af sit eget band. Han skylder sin bedste ven en masse penge og for at få dem, må han pludselig påtage sig en anden identitet – nemlig sin bedste vens.

Dewey Finn (Jack Black) bor hos sin bedste ven Ned Schneebly (Mike White), det er ved at være måneder siden han sidst betalte sin del af huslejen. Da han bliver smidt ud af sit eget band, ser det ud til at gå helt i stå. Neds kæreste (Sarah Silverman) er godt træt af Dewey og får Ned til at presse på med at få de penge han skylder.
Ned arbejder som lærervikar på de fine privatskoler og er højt respekteret. En enkelt telefonopringning giver Dewey muligheden for nemme og gode penge – en meget fornem privatskole ved navn Horace Green Elementary School, har nemlig brug for en lærervikar – det eneste problem er at de søger Ned Schneebly, men det ser ikke ud til at være den største forhindring for Dewey.

Dewey tropper op med glat, slesk hår og præsenterer sig selv som Ned Schneebly. Ingen viser nogen form for mistænksomhed og han bliver vist til den klasse han skal undervise, hvad der dog går ham mest på er at børnene egentlig ikke synes det er sjovt at holde fri – de vil gerne lære noget. Det kommer som en stor lettelse når klassen skal videre til deres musiktime. Til hans store overraskelse kommer han til at overhøre noget af deres musiktime. Pludselig øjner sig en mulighed, hvis han kan få disse børn til at spille rock’n’roll, har han måske en mulighed for at vinde konkurrencen ’Battle of the Bands’, som han har forsøgt at vinde før.
Det eneste problem er at skolen og forældrene ikke må vide hvad han har gang i.

Mens skoleinspektøren snuser rundt efter Dewey, forsøger han at finde ude af hvordan han får børnene ud af skolen og hen til stedet, hvor ’Battle of the Bands’ afholdes – det er nemlig standard regel at lærervikarerne ikke må tages børnene med på udflugt.
Hvad der kan give kreative idéer til at slippe for skolen hos vågne øjne, vil helt sikkert bringe et smil på vores læber.

’School of rock’ er næppe set før og den formår at leverer en sjov og underholdende film. Dewey som spilles af Jack Black, kender de fleste som sjov, underlig og ham med de mærkværdige indslag og en finurlig optræden. Og han er ikke den mindste smule anderledes i ’School of Rock’.
Filmen tiltaler mig på besynderlig vis – mit umiddelbare gæt er at den simple historie fanger en så let. Den er så nem at forstå, uden at være for barnlig. Det er fantastisk at se en film, uden at skulle tænke for meget over den og så stadig have et positivt indtryk om den.

Mange af børnene der er med i film, har deres første optræden og klarer det egentlig rigtig godt. De har formået at finde meget talentfulde børn og det bringer selvfølgelig filmens troværdighed højere op.

Jeg ser personlig frem til DVD’en, jeg tror der kommer til at være en masse lækkert ekstra materiale – forhåbentlig en masse sort humor leveret af Jack Black.
Skulle du have fået lidt smag for hans specielle stemme, eller synes du bare det kunne være spas at høre lidt sort musik, burde du opsnuse noget ’ Tenacious D ’ (http://tenaciousd.com/)

Titel: School of Rock
Original Titel: The School of Rock
Premieredato: 7. april 2004
Instruktør: Richard Linklater
Skuespillere: Jack Black, Adam Pascal, Lucas Papaelias, Chris Stack, Sarah Silverman, Mike White
Spilletid: 108 min.
Selskab: Paramount, 2003
Genre: Humor
Link: http://www.schoolofrockmovie.com/
Så er det tid til at lære alt om rock og dens perioder.
Så er det tid til at lære alt om rock og dens perioder.
Dewey and the gang!
Dewey and the gang!
Så bliver der lige gennemgået hvordan man skal se ud, når man spiller rock.
Så bliver der lige gennemgået hvordan man skal se ud, når man spiller rock.


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...