Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Proxima
Proxima billede

Fremad
The Call Of The ...
I Still Believe
Undtagelsen
Spioner På Missi...
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Season of the Witch

20. januar 2011 af Rasmus Legene

1 stjerner Skriv en kommentar

Season of the Witch billede

Den sorte død spreder sig gennem europa og kirken sender en heks til et kloster i håb om at bryde forbandelsen. Med heksen ridder to tidligere tempelriddere i form af Nicolas Cage og Ron Perlman.

Dette er konceptet bag filmen, der ligger ud med at vise os hvordan hekse i virkeligheden kan overleve at blive både hængt og druknet. Allerede her ligger mit første kritikpunkt så. Hvad er grunden til denne prolog? Det eneste argument jeg ser for den er, at gøre det klart for os alle, at hekse og deres kræfter, er meget virkelige. Desværre tjener det kun til at gøre alles motivationer så soleklare, at der ikke længere er nogen dybde i karaktererne. Det betyder, at når Nicolas Cages tempelridder kigger på heksen og ser en ung uskyldig pige, så ser publikum stadig kun heksen. I virkeligheden er det en skam, at det er sådan. Det havde måske været en mere spændende film, hvis der havde været mere spørgsmål om hvorvidt heksen var skyldig eller ej.
Desværre er den del af filmen, såvel som så meget andet i den, ganske forudsigeligt. Det betyder også at det er en ganske kedelig film, fyldt med kedelige karakterer og kedelige plot ‘twists’, hvis de da kan kaldes det.

Normalt når jeg skriver anmeldelser forsøger jeg, at undgå at afsløre handlingen i filmen, også selv om det kan være svært at anmelde en film uden. Men denne film kedede mig simpelthen så meget, at jeg har svært ved at respektere den.

Nicolas Cage og Ron Perlman spiller begge roller der intet nyt er i. Ulrich Thomsen er typecastet til noget der minder om hans rolle i Kingdom of Heaven og spild af hans talent. Selv Robert Sheehan, der på det seneste har underholdt med sit fantastiske komiske talent i den britiske serie ‘Misfits’, bliver spildt på at spille en fesen væbner uden ordentlig indhold.

Af de tekniske aspekter af filmen, er der ikke rigtigt nogen der gør sig bemærkede. Kameraføring, musik og klipning er alle udmærkede uden at være imponerende og de computergenerede effekter er direkte ringe til tider. Klipningen af action scenerne gør det godt i starten, da vi får demonstreret Nicolas Cage og Ron Perlman som tempelriddere, men senere bliver den bare kaotisk og nytteløs, specielt siden der aldrig dukker en værdig modstander op til at konkurrere med dem.

Alt i alt så var det en rigtigt kedelig og forudsigelig film. Den kan sikkert underholde nogen, men der ligger ingen kreativitet eller ordentligt håndværk bag den og det gør det virkeligt til en ringe oplevelse. For første gang i lang tid, har jeg intet pænt at sige om en film, og kan derfor kun anbefale ikke at tage ind for at se den.

Titel: Season of the Witch
Original Titel: Season of the Witch
Premieredato: 20. januar 2011
Instruktør: Dominic Sena
Skuespillere: Nicolas Cage, Ron Perlman, Ulrich Thomsen, Claire Foy, Robert Sheehan
Spilletid: 95 min.
Selskab: Atlast Entertainment, Relativity Media, 2011
Genre: Action
Link: http://www.seasonofthewitchfilm.com
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Ron Perlman
Ron Perlmanbanner
Overskrift Højre Block
The Call Of The ...
The Lighthouse
Little Joe
The Outpost
Bølle på eventyr
Livets Bedste År
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
UndtagelsenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...