Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

After
After billede

Ad Astra
Pokémin Detectiv...
Us


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Seth Mac Farlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy

1. april 2010 af Kristian Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Seth Mac Farlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy  billede

En om dagen er nok…

“Seth Mac Farlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy” består i alt sin enkelthed af en række små animerede kortfilm, der tager udgangspunkt i alt lige fra krukkede kendisser til det amerikanske samfund. Humoren er grovkornet og aldeles vulgær men også satirisk og samfundskritisk og minder på mange måder om det, vi herhjemme kender fra Wulff Morgenthalers striber på Politikens bagside. Der lægges ikke fingrer imellem, når problemstillinger om eksempelvis AIDS og religion krydres med dyresex, lort og andre kropsvæsker. Det er aldeles usmageligt og vanvittigt underholdende.

De små kortfilm havde oprindeligt premiere på youtube, hvor man ligesom med avisernes tegneserier kunne kigge forbi engang imellem for at få sit daglige grin, men på denne udgivelse er filmene klippet sammen til en lang kavalkade af film. Som ide er sammenklipningen af filmene ganske fin, men desværre synes jeg, at humoren bliver lidt for anstrengende i lænden. Det virker bedre at se filmene enkeltvis og spredt ud over en periode, da man på den måde får tid til at nyde humoren. På mange måder er MacFarlanes kortfilm som et godt stykke chokolade. Et eller to stykker om dagen er dejligt, men spiser man for mange, får man det dårligt.
Man kan i øvrigt diskutere nødvendigheden af denne DVD udgivelse af MacFarlanes kortfilm, da mange af dem stadig er tilgængelige fuldt lovligt på youtube, under instruktørens egen youtube-kanal ”SethComedy”

Humoren er dog ganske original og frisk i forhold til MacFarlanes andre projekter, der i blandt ”Family Guy” serien, som desværre er begyndt at køre i tomgang rent humoristisk. Kortfilm som eksempelvis ”Super Mario Saves the Princess”, der handler om hvad der egentlig skete efter, at den kendte spilfigur reddede prinsessen i det kendte Nintendo spil, er et glimrende eksempel på den groteske humor, der personligt fik mig til at falde ned af stolen af bare latter.

Hvis man ikke bryder sig om humor under bæltestedet og ikke har noget forhold til serier som ”Family Guy” eller ”American Dad”, skal man nok gå i en stor bue udenom ”Seth Mac Farlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy”. Men kan man godt lide den slags platheder så er denne udgivelse et naturligt must, men nyd den i små doser.

Ekstramateriale
Udover en ligegyldig film fra premierefesten samt et billedgalleri, er der intet bonusmateriale til filmen.

1 on-z stjerne til ekstramaterialet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af: SF/Fox.

Titel: Seth Mac Farlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy
Original Titel: Seth Mac Farlane’s Cavalcade of Cartoon Comedy
Premieredato: 16. marts 2010
Instruktør: Greg Colton
Skuespillere: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Alec Sulkin, John Viener
Spilletid: 54 min.
Selskab: 20th Century Fox 2008/SF Film 2010
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge Hænder
Letter from Masa...
The Last Gentleman
Hacker
Diego Maradona
It del 2KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...