Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billede

Dronninggambit


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Shrek 2 - Filmens Historie. ( Børnebog )

24. oktober 2004 af Henrik Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar

Shrek 2 - Filmens Historie. ( Børnebog ) billede

Bogen følger fint filmens historie, og teksten og tegningerne er spændende nok til at alle fans af den grønne trold og hans venner også vil få noget ud af denne flotte børnebog.

” Der var engang en konge og en dronning i et kongerige langt, langt borte. De havde fået en smuk lille pige. Men hver aften når solen gik ned, blev deres smukke lille pige forvandlet til en ikke særlig køn lille trold.
De gjorde, hvad alle forældre ville gøre med en lille trold. De låste hende inde i et tårn og ventede på et kys fra en smuk ung prins. Fra Prins Charming, selvfølgelig.
Men da Prins Charming kom ind i værelset øverst oppe i det høje tårn, opdagede han, at prinsesse Fiona var taget på bryllupsrejse med en anden. Det var i hvert fald, hvad ulven sagde. Han lå og ventede i stedet for Fiona. ”

Sådan starter denne børnebog der er baseret på historien fra Animationsfilmen SHREK 2.
Historien er den samme som filmens. Den grønne trold Shrek og hans hustru Fiona, modtager en invitation fra hendes forældre. De ved bare ikke at deres datter er blevet gift med en trold. De tror stadigvæk at det er den yderes selvglade Prins Charming, hun har fået til ægtemand. Derfor har det nygifte ægtepar da også deres bekymringer omkring at sige ja tak til invitationen. Men de begiver sig alligevel på vej, sammen med deres trofaste følgesvend Æslet.
Imens overtaler feen Gudmor, kongen til at få skaffet Shrek af vejen. Kongen klæder sig ud og hyre Den Bestøvlede Kat, til at klare jobbet for dem. Denne plan slår fejl, for katten bliver venner med Shrek og sammen sætter de sig op imod kongen og Gudmors skumle planer. Med i deres plan er en trylledrik der forvandler Shrek til en flot prins og Æslet til en stor hvid hest.
Undervejs møder de både Pinocchio, de 3 blinde mus og Honningkagemanden.

Shrek 2 blander endnu engang en masse eventyr sammen, og det er en af de ting der gør den så seværdig for både børn og voksne.
Denne børnebog, fanger fint noget af magien der var at finde i filmen. På de 51 sider bogen er, når historien nemt at blive fortalt, uden der bliver sprunget over, eller ændret på de helt store ting. Så hvis man var fan af filmen, kan denne bog godt anbefales.

SHREK 2 FILMENS HISTORIE fungere godt som højtlæsningsbog for de mindste. Min søn på 2 1/2 , havde i hvert fald stor glæde ved at se på de mange fine billeder af de grønne trold, som han kalder Shrek. Men også som læs selv bog for de større børn, tænker jeg den god. Teksten er ikke for svær, og hvis man har set filmen, kan man jo bare forestille sig de danske stemmer inde i hovedet imens man læser. Så giver det en ekstra bonus til historien.

Billederne er store og farverige. De er meget flotte og ligner meget nogle der er hentet direkte ud af filmen. De passer også fint til teksten, der er oversat af Allan Poulsen.

Alt i alt er denne børnebog et fint supplement til filmen. Man kan sagtens læse den selvom man ikke har set filmen, og hvis man er en af dem der går og glæder sig til den udkommer på DVD, så er denne bog værd at slå ventetiden ihjel med.

Bogen er venligst stillet til rådighed af www.aschehoug.dk.

Titel: Shrek 2 - Filmens Historie.
Original Titel: Shrek 2. The Movie Storybook.
Premieredato: 26. august 2004
Genre: Familie
Link: http://www.aschehoug.dk
Et billede fra filmen.
Et billede fra filmen.
Endnu et billed fra filmen. Men billederne i bogen, er meget i den samme stil som filmens flotte animationer.
Endnu et billed fra filmen. Men billederne i bogen, er meget i den samme stil som filmens flotte animationer.


banner
Overskrift Højre Block
Raya Og Den Sids...
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
LykkebugtenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...