Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Sin City: A Dame To Kill For

28. august 2014 af Michelle Luna Bordig

4 stjerner Skriv en kommentar

Sin City: A Dame To Kill For billede

Da Sin City debuterede i 2005 blev det et kæmpe hit, både blandt kritikere og publikum. Nu kommer efterfølgeren; Sin City: A Dame To Kill For, og spørgsmålet er om den kan leve op til den første film.

Vi befinder os endnu engang i Frank Millers sort-hvide Sin City, hvor lækre damer danser i baren, mens anti-heltene holder øje med hver og en. Sin City føles mere mørk og dyster, og der er bare mere af det hele; flere våben, mere blod, og mere nøgenhed.

Filmen starter med historien ”Just Another Saturday Night”, hvor Marv (Mickey Rourke) dræber en flok collage drenge, både for sjov men også for at skabe retfærdighed. Udover at se. at skurkene får hvad de fortjener så er der ikke noget der får en til at investere i denne historie. Denne historie er den tyndeste af de fire historier og der virker forkert at ligge ud med denne historie.

Joseph Gordon Levitt spiller Johnny, en håbløs heldig gambler, der har en blakket fortid og som vælger at udfordre Sin Citys poker-konge i ”The Long, Bad Night”.

Josh Brolin har taget Clive Owens rolle Dwight i A Dame To Kill For. Dwight kæmper med sine indre dæmoner og hans svaghed for den underskønne Ava (Eva Green).

Jessica Alba vender tilbage som den ikke-så-uskyldige Nancy, der er hjemsøgt af Hartigans (Bruce Wills) død i ”Nancys Last Dance”.

I birollerne finder man alt fra fantastiske Powers Boothe og til overraskende Lady Gaga, men alle skuespillere formår at løse opgaven til topkarakterer, mens nogle af historierne halter lidt. Men det bliver reddet af det forførende sort-hvide noir univers og Eva Greens kvindelist.

Dog er ingen bedre end Eva Green, der beviser at hun er den mest onde og forførende. Man kan altid regne med Green når hun er på skærmen, store grønne øjne, blodrøde læber og cigaretrøg. Alt imens hun sætter klørende i Dwight, og viser at hun er den mest fordærvet af dem alle.

Selvom det ikke lykkes at generobre følelse af innovation som i den oprindelige Sin City, er Sin City: til A Dame To Kill For alligevel underholdende rejse, for dem der er spændte på at besøge denne verden.

Titel: Sin City: A Dame To Kill For
Original Titel: Frank Miller's Sin City: A Dame To Kill For
Premieredato: 27. august 2014
Instruktør: Frank Miller, Robert Rodriguez
Skuespillere: Josh Brolin, Mickey Rourke, Eva Green, Jessica Alba, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Alexa PenaVega, Bruce Willis, Jamie Chung, Lady Gaga, Dennis Haysbert, Powers Boothe
Spilletid: 103 min.
Selskab: SF Film 2014
Genre: Action , Thriller
Link: http://sincity-2.com/


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...