Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Skønheden og udyret

16. marts 2017 af Maria Bogensberger

6 stjerner Skriv en kommentar

Skønheden og udyret billede

En magisk film der drager dig dybt ind i en smuk og eventyrlig verden.

Der var engang en prins (Dan Stevens). Han var egoistisk og selvoptaget og da han under et bal, afviste en fattig tigger (Hattie Morahan), forheksede hun ham og slottet. Han forvandles til et grimt udyr og hans folk blev til genstande på slottet. Fortryllelsen kan kun brydes, hvis han lærer at elske en anden og gør sig værdig til at blive elsket igen, inden det sidste rosenblad falder. Ensom og ulykkelig tilbringer han sin tid på slottet, indtil den smukke unge kvinde Belle (Emma Watson), bliver hans fange på slottet. Er hun den, der kan redde ham og vække hans hjerte?

Skønheden og udyret er en Disney Produktion og filmatiseret efter den populære tegnefilm af samme navn fra 1991. Den har siden indtjent næsten 1 milliard kroner i forskellige opsætninger og udgivelser. Filmen er instrueret af Bill Condon, der bla. har instrueret The Twilight saga: Breaking Dawn del 1 og del 2.

Belle
Skønheden og udyret handler om den unge smukke kvinde Belle, der bor i en lille landsby kaldet Villeneuve. Hun skiller sig ud fra de andre indbyggere. Hun kan læse og bruger tid på at hjælpe andre, men holder sig for sig selv, da hun ikke føler sig som de andre. Hun bor alene med sin far Maurice (Kevin Kline), moderen døde da hun var spæd. Hun drømmer om den store kærlighed og et lykkeligt liv, et liv i den store verden væk fra landsbyen. Emma Watson som spiller rollen som Belle, klarer det fantastisk. Jeg syntes at hun er som født til den rolle. Smuk, uskyldig og med et hjerte af guld. Hun lever sig dybt ind i rollen. Hun fortæller at Skønheden og udyret, er en film, der har haft stor betydning for hende, da hun var helt lille. En film hun så tusinde vis af gange og en film hvor hun kunne alle sangene.

Udyret og animationerne
Udyret bliver spillet af Dan Stevens, som er bedst kendt for sin rolle i tv serien Downton Abbey, men har også medvirket i film som The Guest (2015) og Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed (2015). Han spiller rollen som udyret til UG. Han er så naturlig i rollen, først det grusomme udyr der er ude afstand til at udvise empati, modbydelig, hård og kold, men som langsomt bliver til en der er beskyttende, interesseret og formår at udvise følelser. De animeret figurer som Lumière (Ewan McGregor) Lysestagen, Mrs. Potts (Emma Thomson) tekanden, slottets tidligere husholderske og Plumette (Gugu Mbatha-Raw) fjerkosten og tidligere tjenestepige, er alle så virkelige, at man lever sig helt ind i det og rent faktisk tror, at det er helt naturligt at disse genstande er levende og kan tale, det er så godt lavet.

Magisk
Mange har måske frygtet om en filmatisering af den berømte tegnefilm, kan leve op til originalen og det mener jeg bestemt den kan, for hold da helt op den var magisk. Allerede fra første minut var jeg suget dybt ind i det fantastiske og fortryllende univers. Det var så smuk en film og så livsbekræftende, at jeg sad med et fjoget smil på læberne hele filmen igennem, hvis jeg da ikke sad med tårerne trillende ned af kinderne. Det var som at være i teateret, så levende var den. Der er bestemt ikke sparet på noget i denne opsætning. Kulisserne var så gennemførte, at man følte, at man blev bragt tilbage i tiden. De var smukke og farverige og så gennemtænkte. Kostumerne var i en klasse for sig, bare alene Bells gule kjole som hun har på til ballet for hende og udyret tog 12000 timer at lave og på den var der påsat 2160 Swarovski krystaller og ja jeg kunne blive ved. Musikken og sangene var smukke, som de jo skal være i en Disney produktion og fik en i rette stemning til et eventyrligt univers.

En stor oplevelse
Det kommer vel ikke helt som en overraskelse, at jeg er dybt betaget af denne film. Jeg kan ærligt sige at det er en af de smukkeste og mest fanatiske film, som jeg har set. Det er helt sikkert ikke en film, som jeg glemmer foreløbig og jeg tror godt at den kan gå hen og blive populær.

Titel: Skønheden og udyret
Original Titel: Beauty and the Beast
Premieredato: 16. marts 2017
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin McGregor, Emma Thompson
Spilletid: 129 min.
Selskab: Walt Disney Pictures 2017
Genre: Adventure , Familie , Romantik
Link: http://www.imdb.com/title/tt2771200/


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...