Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Sonic the Hedgehog 2

31. marts 2022 af Maria Bjerregaard

2 stjerner Skriv en kommentar

Sonic the Hedgehog 2 billede

Den seneste Sonic film er fjollet, pjattet og en ægte børnefilm uden originalitet eller substans.

De populære videospil fra 90’erne med det lynhurtige blå pindsvin fik sin første spillefilm tilbage i 2020. Der var det en positiv og dejlig overraskelse, selvom det ikke just var den største filmkunst. Nu er der så kommet en efterfølger til succesen, hvor nye karakterer selvfølgelig også bliver introduceret.

Det lille blå pindsvin, Sonic (Ben Schwartz) er faldet godt til på jorden med sin nye familie, sheriffen Tom (James Marsden) og hans kone, Maddie (Tika Sumpter). Det trygge liv ændrer sig dog, da Tom og Maddie tager til Hawaii, og Sonic er overladt til sig selv. Det viser sig nemlig at den onde Dr. Robotnik (Jim Carrey) er tilbage – nu i selskab med den superstærke, Knuckles (Idris Elba), der sammen er ude efter en grøn smaragd, der giver magt i hele universet. Heldigvis får Sonic hjælp fra de to-halede ræv Tails (Colleen O'Shaughnessey).

Det er faktisk dejligt at høre Colleen O'Shaughnessey tilbage i rollen som Tails. Hun er den eneste fra de originale videospil, som også vender tilbage i filmen. Det er også en meget charmerende karakter, og sammen med Sonic danner de en god kemi. Jim Carrey er tilbage, og giver den gas i rollen som det onde geni. Selvom han gør det så godt, som han nu kan, så forbliver karakteren alt for irriterende.

Farverne og animationen i denne film er virkelig flot. Alt i alt er det en utrolig flot film, hvor animationen faldet perfekt ind i live-billederne. Man tror næsten på, at de farverne små rusvæsner findes. Det er så nok også det eneste positive ved denne film – ellers har den ikke særlig meget. Hverken historien eller substans. Den springer rundt i forskellige historier, som er irrelevant for plottet, og man sidder med tanken om, at det hele kan være ligegyldigt.

”Sonic the Hedgehog 2” er simpelthen for fjollet og intetsigende. Den er muligvis en børnefilm, men en børnefilm helt uden originalitet eller substans. Filmen er dog utrolig flot, som kan nydes igennem hele spilletiden, men nogen stor filmkunst bliver Sonic nu aldrig.

Titel: Sonic the Hedgehog 2
Original Titel: Sonic the Hedgehog 2
Premieredato: 31. marts 2022
Instruktør: Jeff Fowler
Skuespillere: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O'Shaughnessey, Idris Elba, Jim Carrey
Spilletid: 122 min.
Selskab: Sega Sammy Group, UIP, 2022
Genre: Familie






banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...