Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Sonic the Hedgehog 2

31. marts 2022 af Maria Bjerregaard

2 stjerner Skriv en kommentar

Sonic the Hedgehog 2 billede

Den seneste Sonic film er fjollet, pjattet og en ægte børnefilm uden originalitet eller substans.

De populære videospil fra 90’erne med det lynhurtige blå pindsvin fik sin første spillefilm tilbage i 2020. Der var det en positiv og dejlig overraskelse, selvom det ikke just var den største filmkunst. Nu er der så kommet en efterfølger til succesen, hvor nye karakterer selvfølgelig også bliver introduceret.

Det lille blå pindsvin, Sonic (Ben Schwartz) er faldet godt til på jorden med sin nye familie, sheriffen Tom (James Marsden) og hans kone, Maddie (Tika Sumpter). Det trygge liv ændrer sig dog, da Tom og Maddie tager til Hawaii, og Sonic er overladt til sig selv. Det viser sig nemlig at den onde Dr. Robotnik (Jim Carrey) er tilbage – nu i selskab med den superstærke, Knuckles (Idris Elba), der sammen er ude efter en grøn smaragd, der giver magt i hele universet. Heldigvis får Sonic hjælp fra de to-halede ræv Tails (Colleen O'Shaughnessey).

Det er faktisk dejligt at høre Colleen O'Shaughnessey tilbage i rollen som Tails. Hun er den eneste fra de originale videospil, som også vender tilbage i filmen. Det er også en meget charmerende karakter, og sammen med Sonic danner de en god kemi. Jim Carrey er tilbage, og giver den gas i rollen som det onde geni. Selvom han gør det så godt, som han nu kan, så forbliver karakteren alt for irriterende.

Farverne og animationen i denne film er virkelig flot. Alt i alt er det en utrolig flot film, hvor animationen faldet perfekt ind i live-billederne. Man tror næsten på, at de farverne små rusvæsner findes. Det er så nok også det eneste positive ved denne film – ellers har den ikke særlig meget. Hverken historien eller substans. Den springer rundt i forskellige historier, som er irrelevant for plottet, og man sidder med tanken om, at det hele kan være ligegyldigt.

”Sonic the Hedgehog 2” er simpelthen for fjollet og intetsigende. Den er muligvis en børnefilm, men en børnefilm helt uden originalitet eller substans. Filmen er dog utrolig flot, som kan nydes igennem hele spilletiden, men nogen stor filmkunst bliver Sonic nu aldrig.

Titel: Sonic the Hedgehog 2
Original Titel: Sonic the Hedgehog 2
Premieredato: 31. marts 2022
Instruktør: Jeff Fowler
Skuespillere: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O'Shaughnessey, Idris Elba, Jim Carrey
Spilletid: 122 min.
Selskab: Sega Sammy Group, UIP, 2022
Genre: Familie


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...