Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

South Park - The Complete Third Season

27. april 2010 af Jesper Poulsen

6 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

South Park - The Complete Third Season billede

Vanviddet kender ingen grænser...

Så er de her igen. 17 uforlignelige afsnit, hvor undertegnede nok har oplevet sine største grin. South Park sæson 3 rammer en lang række tidstypiske emner, og endda her 11 år efter, stadig højaktuelle. Børns besættelse af legetøjs-diller, vores skrøbelige miljø, skolepræstationer, vedkendelse af ens sexualitet og naturligvis Loch Ness monstret, der forsøger at lokke penge ud af Chefs far og mor.

Vi fanger an i Costa Ricas uvejsomme jungle, tager turen over en klassisk slåskamp, genoplever den amerikansk borgerkrig, er med på jøde-spejder-lejr, ser bandet Korn på jagt efter spøgelses-pirater, ser en abe som tilfredsstiller sig selv, møder en maskot som har til opgave at oplyse om sex-chikane og får os en hyggelig stund med jule-bæ'en Mr. Hankey. Sangene fra sidstnævnte afsnit findes også udgivet på cd.

Det er naturligvis ganske groteskt, men for de fire knægte Stan, Kyle, Kenny og Cartman, blot en helt almindelig del af det at vokse op i South Park.

Vi kommer tættere på en lang række af seriens bi-personer, som f.eks. Shelly (Stans søster) som skal agere babysitter for Cartman. Naturligvis inviterer Shelly sin musiker-kæreste over, og Cartman overlades til sig selv uden meget opmærksomhed. Det passer naturligvis ikke den storbandende og udspekulerede møgunge, som til sidst ender som dagens helt. Randy og Gerald (fædre til Stan og Kyle) ender nøgne i samme jacuzzi til stor fortrydelse og fornøjelse på samme tid. Og ja, så er der naturligvis også en række celebrities, der får det glatte lag. I denne sæson går det blandt andet ud over Yoko Ono. Det er også i denne sæson at du får at vide hvordan Gud egentlig ser ud og du får også Jennifer Anistons søde stemme at høre, som stemmelægger til Mrs. Stevens som er guide for et børnekor i problemer.

Med sæson 3 lægger South Park nye alen til sit fænomen. Disse 17 afsnit stadfæster serien som en sand survivor og medie-darling blandt en bredt funderet skare af fans. En uundværlig udgivelse i din dvd-samling, og et absolut must blandt de nuværende 12 udkomne sæsoner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: South Park - The Complete Third Season
Original Titel: South Park - The Complete Third Season
Premieredato: 27. april 2010
Instruktør: Trey Parker, Matt Stone
Skuespillere:
Spilletid: 374 min.
Selskab: Comedy Central, 1999
Genre: Humor





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...