Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billede

Happy Ever After
Thor: Love And T...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Star Wars: The Clone Wars - The Complete Fifth Season

3. november 2013 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar

Star Wars: The Clone Wars - The Complete Fifth Season billede

I en galakse... Ja, I kender resten!

Alle Star Wars-fans har på et eller andet tidspunkt udtalt dette: ”Det var lige godt det værste jeg nogensinde har hørt”. Sagt i forbindelse med den daværende nyhed om at at man ville lade Star Wars-universet overgå til den animerede genre. Et lysende ikon på filmscenen, hvor man naturligvis ikke kunne komme uden om en hulens masse merchandise, men at animere figurerne. Det var alligevel for groft og lig med total sell-out og leflen for noget der kunne ligne let tjente penge.

I 2008 udkom så Star Wars: The Clone Wars som animeret fuldlængde-film. Idéerne var der dog så afgjort rigeligt af, og filmen fik pæn succes. Således blev vejen banet for en lang række sammenhængende afsnit på hver godt 25 minutter, hvor de 20 afsnit der udgør sæson 5, netop er kommet i handlen.

Vi befinder os på planeten Onderon, som separatisterne har overtaget. En gruppe unge Jedi-riddere Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Mace Windu med flere må kæmpe det bedste de har lært mod onde kræfter som f.eks. Darth Maul. Et omfangsrigt persongalleri af helte og skurke folder sig ud på lige fod med robotter og sære væsner i utrolige landskaber. Serien er, trods den forudgående skepsis, blevet modtaget flot – måske ikke mindst fordi der virkelig er kælet for detaljen og at universet virkelig bliver udforsket og udvidet, så man altid kan komme dybere ned i historikken.

Godt nok er denne signaturs store anke at Star Wars: The Clone Wars er så børnevenlig (tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år). Men det er vel sagtens svært at lave en tegnefilm som skal ramme bredt, uden at det til tider bliver lidt for pussenusset. Det er jo altså ikke hverken South Park eller Beavis & Butthead...

Her er flere timers underholdning for hele familien. Valgmulighed for både dansk eller engelsk tale, og rige muligheder for at gå på opdagelse i massevis af detaljer i ekstra materialet. Specielt omkring selve animerings-delen, hvor du kan se de første skitser til f.eks. prægtige bygninger. Du kan også vælge at få kommentar-spor på hvert afsnit, så seriens skabere med egne ord kan fortælle om alle de tanker der er gået forud, og hvad det er de har prøvet af få med i karakterer, handlingsmønstre og mange andre ting.

Mon ikke denne udgivelse, kommer til at ligge under rigtig mange juletræer i år? Jeg tror det...

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Bros..

Titel: Star Wars: The Clone Wars - The Complete Fifth Season
Original Titel: Star Wars: The Clone Wars - The Complete Fifth Season
Premieredato: 15. oktober 2013
Instruktør: Stewart Lee
Skuespillere:
Spilletid: 446 min.
Selskab: Lucas Films
Genre: Adventure , Familie , Sci-Fi , Tegne- og animationsfilm
banner
Overskrift Højre Block
Udvandrerne
Farvel hr. Haffmann
Beskytteren
Prey (Disney+)
Murina
Min sommer i Pro...
Resten af Livet
Thor: Love and T...
Man vs. Bee (Net...
ElvisKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...