Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Sully

4. marts 2017 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Sully billede

En flyvende start lander blødt og sikkert.

Sully, eller Miraklet på Hudsonfloden som den mere ordret hedder på dansk, er et autentisk biografisk drama om piloten Chesley Sullenberger (Tom Hanks), der i januar 2009 nødlandede et passagerfly på den iskolde Hudson-river i New York og dermed reddede samtlige 155 sjæle om bord. Selvom de fleste af os kan huske historien om ”Sully” (som er pilotens kælenavn) og hans heltedåd, så er det retslige efterspil knap så velkendt udenfor USA.

Sully bliver ellers hyldet som en helt i alle medier, men flykommissionen sætter spørgsmålstegn ved den erfarne pilots handlinger og derfor begynder Sully også selv at tvivle på, om han tog den rigtige beslutning. Kunne flyet været nået tilbage til en af de to nærliggende lufthavne i New York? Var hans beslutning om at lande på Hudson i virkeligheden en unødig risiko for samtlige passager? Den erfarne Sully skal nu bevise overfor flykommissionen, at han tog den rigtige beslutning.

Sully er instrueret af den garvede og Oscar-vindende (Unforgiven og Million Dollar Baby) skuespiller og instruktør Clint Eastwood, hvis karriere efterhånden er nået alle steder hen i filmverdenen. Eastwood har senest kastet sig over flere biografiske film som Invictus (2009), J. Edgar (2011), Jersey Boys (2014) og American Sniper (2014). Filmen er baseret på Chesley Sullenbergers selvbiografi og den var spået gode chancer for flere oscarnomineringer, men måtte nøjes med en enkel for bedste lyddesign.

Nødlandingen i Sully er medrivende og fascinerende, og den virkelighedstro og autentiske præg giver et sus i kroppen. Den skildrer en pilots umulige landing på Hudson River og hvordan mennesker kan stå sammen og redde andre i nødens stund. Men filmen handler som nævnt mere om efterdønninger – Sullys personlige krise samt flykommissionens og mediernes diskussioner om, hvad en heltegerning er: var det vanvid eller heltedåd?

På mange tangenter er Sully en seværdig film, der giver et indblik i pilotens svære liv efterfølgende med blanding af stolthed, uro og mistro. Men filmen bliver efter tiden en tom omgang underholdning, da historien alligevel ikke helt kan bære en hel film.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros

Titel: Miraklet På Hudsonfloden
Original Titel: Sully
Premieredato: 9. februar 2017
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Jamey Sheridan, Valerie Mahaffey, Anna Gunn, Mike O'malley, Sull, Delphi Harrington
Spilletid: 96 min.
Selskab: Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros, 2016
Genre: Drama
Link: http://www.sully-movie.com/#home


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...