Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Supernatural Activity

30. april 2013 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar

Supernatural Activity billede

Spoof-film af værste skuffe.

Alene ud fra titlen, kan du nok regne ud hvilken genre vi befinder os i. Jep, rigtig gættet. Spoof-humor, hvor kendte film latterliggøres. I Supernatural Activity er det specifikt ”found footage”-gysere som får på tæven.

Damon Dealer hedder den egocentrerede tv-vært på dokumentar-programmet Supernatural Activity. Sammen med hans crew går jagten ind på den ultimative sæson-finale, og det bringer optagelserne i nærkontakt med åndsbesættelser, stendynger og overvågningskamera-afsløringer. Mere er der simpelthen ikke at sige om handlingen, som gennem hele den halvanden time filmen varer, byder på diverse indslag fra beslægtede film. Der gøres grin med bl.a. The Blair Witch Project, The Exorcism Of Emily Rose og naturligvis (indikeret af filmens titel) Paranormal Activity. Eller gøres grin med, er nok årets overdrivelse, for her er absolut intet at grine af. De mange brudstykker er usammenhængende og intet andet end en omgang usjovt misk-mask. Overgearet og komplet idiotisk, og fyldt til randen med dårlige referencer af toilethumor og fjollet dialog. Karaktererne fungerer slet ikke i forhold til at skulle fremstå komiske. De er dybt fordummende, og intetsigende. En tendens som på mystisk vis åbenbart har sit publikum, og stadig er aktuelt – senest i Scary Movie 5, som det seneste eksempel.

Vi er ude i laveste fællesnævner her, for undertegnede trak ikke en eneste gang på smilebåndet. Der skal efterhånden også en del til, da originaliteten i komedie-genren er på kraftigt tilbagetog. Supernatural Activity formår på ingen måde at fremtrylle bare én lille bitte underholdende scene. Og når filmen samtidig synes at have svært ved om den vil være en håndholdt dokumentar eller en stationær stativfilm, der i begge henseender taler ned til sit publikum, ja så skylder jeg den bestemt heller ikke nogen goodwill. Supernatural Activity er den dårligste udgivelse hidtil i 2013 i min optik. Enhver anden film, uanset genre, vil være et langt bedre alternativ. "The Funniest Footage Ever Found" skal du altså ikke lade dig lokke af!

Filmen indeholder intet bonus materiale.

Udgivelsen er venligst stillet til rådighed af:
Midget Entertainment .

Titel: Supernatural Activity
Original Titel: Supernatural Activity
Premieredato: 30. april 2013
Instruktør: Derek Lee Nixon
Skuespillere: Andrew Pozza, Liddy Bisanz, Donny Boaz, Joey Oglesby
Spilletid: 88 min.
Selskab: Aristar Entertainment Group, 2012
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...