Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 2

9. maj 2007 af Hans Christian Vang

3 stjerner Skriv en kommentar

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 2 billede

Anden udgivelse af Ninjapaddernes fremtidseventyr ...

I denne nytænkning af Ninja Turtles konceptet, er de fire ninjapadder og deres sensei, Splinter, blevet transporteret 100 år frem i tiden, hvor de så begynder at bekæmpe onde, futuristiske robotter og deslige. I fremtiden hooker ninjapadderne op med Cody Jones - søn af Casey Jones og April O'Neil, der er hans afdøde tipoldeforældre. Cody er et teenage-geni. Han har opfundet en tidsmaskine, og har hentet padderne frem til hans tid, fordi han gerne ville møde de legendariske fyre han har hørt så meget om igennem hans opvækst. Cody er vanvittig rig. Han ejer O'Neil Tech - en virksomhed stiftet af hans tipoldeforældre - der er ufattelig mange penge værd.

I seriens anden udgivelse får vi endnu tre nye action-mættede historier:

4. Raphael vil ind i Madison Square Garden og se et prowrestling-show, der har reklameret i byen, men ingen af gutterne gider tage med ham - bortset fra Leonardo, der bliver bedt om at gå med ham af Splinter. Der kunne jo ske noget uforudset. Og det gør det skam også - og alle paddernes talenter bliver hurtigt eftertragtede.

5. Cody har gang i et hemmeligt projekt i hans laboratorie, som han ikke vil vise padderne, men da gutterne vil ha' ham med ned i et center, hvor der afholdes et arrangement omkring computerspillet Helix, som Mikey elsker, efterlader han hans eksperiment uden tilsyn - og det skulle han aldrig have gjort.

6. Michaelangelo eftersøger noget guf, noget junk, noget bras! Han er træt af at spise 'super sund fremtidsmad', så Cody foreslår at padderne tager ind til byens centrum for at finde noget knas. Efter at have guffet 12 hotdogs i sig, bliver gutterne antastet af nogle robotter, der arbejder på foranledning af en af paddernes gamle bekendte, som har brug for paddernes hjælp i en sag der drejer sig om hele galaksens velbefindende.

Igen skuffes man af kun at få 3 afsnit på en disk, de tåbelige reklamebreakers, men nå man kommer ud over de ting er man godt underholdt. Ikke sikker på det her er noget at investere penge i, ligefrem, men hvis man kan finde noget turtles i blockbuster, så må det være vejen frem. Igen, serien er udmærket - DVD udgivelsen af serien halter på typisk dansk manér.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
On Air Video.

Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Tidsrejsen 2
Original Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Flash Forward 2
Premieredato: 26. marts 2007
Instruktør: Dubberman
Skuespillere: Simon Stenspill, Sune Svanekier, Allan Hyde, Andreas Nicolet
Spilletid: 75 min.
Selskab: 4Kids, On Air, 2007
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...