Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Tenacious D in the Pick of Destiny

26. januar 2007 af Kristian Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar

Tenacious D in the Pick of Destiny billede

De to selvproklamerede rockguder JB og KG alias Jack Black og Kyle Gass har nu fået deres helt egen spillefilm.

”Tenacious D in the Pick of Destiny” fortæller ganske enkelt historien om det ”legendariske” rockband Tenacious D. I filmen får man serveret den næsten sande historie om, hvordan de to rockhoveder JB og KG i sin tid mødtes, for senere at skabe det rockmonster kendt som Tenacious D. Bandets musikalske repertoire tæller blandt andet udødelige klassikere som eksempelvis ”Kielbasa”, ”Tribute” og ”Fuck her gently”. Kendetegnet for Tenacious D er deres energiske musik parret med grovkornet humor, og det er da også musikken, der holder filmen oven vande.

Historien i filmen er sådan set underordnet. Det er musikken det handler om. At Jack Black og Kyle Gass har musikalsk talent er man ikke i tvivl om, efter at man har set ”Tenacious D in the Pick of Destiny”. De to musikere lader den ene rockhymne efter den anden blæse ud af højtalerne. Går man rundt med en lille Heavy Rocker i maven, er det svært ikke at blive grebet af musikken.

Men musikken til side, er filmen så sjov?? Tja – den har bestemt sine øjeblikke. Deriblandt en ret morsom biljagt og ikke mindst Meat Loaf i en cameorolle som den unge JBs rockhadende far. Udover Meat Loaf, er der også blevet plads til navne som Ben Stiller, John C. Reilly og Tim Robbins, der alle optræder i små gæsteroller.
Samtidig er også blevet plads til gæsteoptrædener af den mere musikalske slags. Blandt andre Ronnie James Dio fra Black Sabbath og David Grohl, der er forsanger i bandet Foo Fighters. Der bliver også lige tid til en herlig parodi på Kubricks ”A Clockwork Orange”.

” Tenacious D in the Pick of Destiny” skal uden tvivl nok finde sit publikum blandt teenagere, drengerøve og alle os andre, som bare ikke er blevet helt voksne endnu.
Selvom filmen har sine komiske øjeblikke, så kan det ikke redde filmen fra at blive en smule kedelig ind i mellem. Det er trods alt begrænset hvor mange jokes man kan lave, hvor ordene ”cock”, ”pussy” og ”fuck” indgår.
Men er man til klassisk rockmusik krydret med semivulgær humor så er ” Tenacious D in the Pick of Destiny” et absolut must.

Titel: Tenacious D in the Pick of Destiny
Original Titel: Tenacious D in the Pick of Destiny
Premieredato: 26. januar 2007
Instruktør: Liam Lynch
Skuespillere: Jack Black, Kyle Gass, Jason Reed, Troy Gentile, Paul F, Tompkins, Ned Bellamy, Fred Armisen, Kirk Ward, Amy Poehler
Spilletid: 93 min.
Selskab: Red Hour Films 2006/SF film 2007
Genre: Humor
Link: http://www.tenaciousdmovie.com/

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...