Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Thor: Love And T...
Thor: Love And Thunder billede

Alle For Fire


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Death Of Superman

9. november 2018 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Death Of Superman billede

Superman og resten af hans venner i superhelte sammenslutningen Justice League er denne gang oppe imod den frygtelige Doomsday, der har ramt jorden gemt i en asteroide. Superman må nu bruge alle sine kræfter for at redde både hans elskede Lois Lane, hans hjemby Metropolis, og også hans eget liv. Det bliver en episk kamp imellem godt og ondt, og spørgsmålet er om det gode altid sejrer. DC har igen produceret en ganske underholdende animationsfilm, der trods sine små mangler stadigvæk levere varen.

Lex Luthor, Supermans arvefjende nummer 1, har gang i en ny plan der gerne skulle fører til magt og rigdom, og denne gang må Justice League, virkelig stramme deres superhelte baller for at klare ærterne, og da en sten fra rummet rammer jorden, og indeholder den bestialske Doomsday, må Superman virkelig træde i karakter og slå på tæven som aldrig før.

DC har gang i en fin række af animationsfilm, der udkommer direkte til DVD og Blu-ray markedet. På sin vis fungere de fleste af dem bedre, eller i hvert fald ligeså godt, som de Live Action film de udsender til Biograferne. DC universet har ikke helt ramt plet i tone og stil, som de har over hos Marvel, der med stor selvsikkerhed legende let producere den ene gode superheltefilm efter den anden. The Death Of Superman bygger på en legendarisk tegneserie fordelt over 4 numre da den kom ud.

Filmen fungere fint, selvom animationen til tider virker en anelse stiv og flad, men heldigvis bevares den intense historie, og den sidste lange kamp imod Doomsday er lige så episk og vild som forventet. Lige meget hvad Superman gør for at stoppe Doomsday, og få ham væk fra Metropolis, så vender han tilbage og smadre løs igen og igen. Er man fan af tegneserien, der også nærmest er en lang slåskamp, vil man med sikkerhed ikke blive skuffet her.

Stemmerne bag de forskellige karakterer fungere fint, men det er også professionelle og gode skuespillere der står bag. Sjovest er Nathan Fillion som Grønne Lygte. Nathan Fillion kender de fleste nok fra kult Tv serien Fire Fly.
Rebecca Romijn er Lois Lane, Batman får stemme af Jason O’Mara, Lex Luthor af Rainn Wilson, Wonder Woman af Rosario Dawson og Superman af Jerry O’Connell.

Som en lille ekstra bonus er der både under og efter end credits nogle ekstra klip der er ret vigtige for at få hele historien med. Så lad være med at springe op fra sofaen og tryk stop når de første tekster begynder at kravle op over skærmen. Tålmodighed belønner sig her.

Ekstramateriale.

Der er masser af spændende ekstramateriale at finde på denne fine Blu-ray udgivelse.
Er man fan af tegneserien der ligger til grund for filmen, er der masser af guf at hente her. Der er også et par fine små tegnefilm og en smagsprøve fra den næste tegnefilm fra DC universet.
Death of Superman: The Brawl That Topped Them All, From the DC Comics Vault: 2 Bonus Cartoons, A sneak peek at DC Universe's next animated movie: Reign of the Supermen.

Lyden når Superman får klask kan nydes i Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1 (+ tysk, fransk, spansk), og det er muligt at se filmen med følgende under tekstet: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, tysk, fransk og spansk.

The Death Of Superman er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: The Death Of Superman
Original Titel: The Death Of Superman
Premieredato: 9. november 2018
Instruktør: Sam Liu, Jake Castorena.
Skuespillere: Nathan Fillion, Rebecca Romijn, Jason O’Mara, Rainn Wilson, Rosario Dawson, Jerry O’Connell.
Spilletid: 80 min.
Selskab: 2018
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Prey (Disney+)
Murina
Min sommer i Pro...
Resten af Livet
Thor: Love and T...
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
PlaygroundKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...