Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Equalizer 3

31. august 2023 af Natasha Margrethe Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar

The Equalizer 3 billede

Den nye Equalizer film byder på en masse action og ikke mindst voldelige scener. Robert McCall er taget til det sydlige Italien, hvor han opdager, at befolkningen er under kontrol af mafiaer. Da der opstår flere og flere alvorlige situationer, vælger McCall at træde til for at beskytte befolkningen i byen, og dermed blande sig i mafia tingene.

Robert McCall (Denzel Washington) vender tilbage en sidste gang i Equalizer trilogien. Robert er en synder og kæmper med en moralsk ubalance, som han forsøger at rette op på. Han er en pensioneret militærmand, og har tidligere arbejdet som snigmorder for regeringen. Nu er han at finde i det sydlige Italien, hvor han prøver at leve det stille liv blandt hans nye venner.
Robert er en mand, som gerne vil beskytte de undertrykte. Så da han først får øje på de italienske mafiaer, som begynder at ødelægge de lokales liv samt slå folk ihjel, kaster han sig igen ud i en større kamp.
Denne gang får han hjælp af Emma Collins (Dakota Fanning), som arbejder hos FBI. Robert finder et telefonnummer, som gør at han får direkte fat i Emma, og ikke en af de andre, som arbejder hos FBI. Hvad der helt præcist gør, at Robert vælger præcist Emma for denne hjælp, er en af de spændende spørgsmål, som vi venter på at få svar på undervejs i filmen.

Filmen er instrueret af Antoine Fuqua, som også har stået for de første to Equalizer film. Han er særligt efterspurgt, når det kommer til action- og thrillerfilm. Hans film er også kendt for at have nogle klassiske træk som fx, at de oftest indeholder politiske temaer. Derudover at hovedpersonerne oftest skjuler deres fortid. Hans karakterer er hårde og der er ofte nogle hårde filmscener. Og sidst men ikke mindst, så er hans film oftest i en neutral mørk tone. Alt sammen noget, som man også vil finde i den nye Equalizer film.

Det har givet karakteren Robert lidt trøst, at han kan hjælpe folk, som har brug for ham i den nye film. Men han er stadig en mand, som har et liv der er defineret af vold. Og vold er noget vi ser masser af i The Equalizer 3. Som forventet bliver der ikke skruet ned for de hårde scener. Og selvom man sidder og klemmer ens øjne sammen, og bider tænderne sammen, fordi scenerne er til den lidt voldsomme side, så forstår Antonie Fuqua sammen med filmholdet, at sammensætte scenerne og musikken, så det egentlig ser ret fedt ud. I hvert fald så ”fedt” som sådan en scene nu kan se ud. I den første Equalizer slog Robert 19 personer ihjel. I den næste film var han nede på 9 drab. Hvor mange slår han så ihjel i den sidste film? Det skal jeg selvfølgelig ikke spoile, men det er i hvert fald mere end en person.

Denzel Washington er den eneste skuespiller fra de forrige, som vender tilbage i den sidste film. Men nok også den karakter, som vi helst vil se igen. Washington formår at gøre Robert McCall til en meget interessant karakter, som er spændende at følge i alle tre film. Og i den sidste, vil jeg mene at hans performance bærer det meste af filmen.

Der var tider hvor jeg følte, at jeg manglede lidt dybere forklaring på nogle ting, hvor man i stedet bare gled let ind over det. Men alt i alt er filmen et kig værd, hvis man vil en tur i biografen snart.

Titel: The Equalizer 3
Original Titel: The Equalizer 3
Premieredato: 31. august 2023
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Eugenio Mastrandrea, Andrea Scarduzio, Andrea Dodero, Remo Girone
Spilletid: 109 min.
Selskab: Columbia Pictures, Escape Artists, Mundy Lane Entertainment, Fuqua Films, Eagle Pictures, 2023
Genre: Action , Krimi

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...