Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jungle Cruise
Jungle Cruise billede

Buster Oregon Mo...
Free Guy


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Family Stone (DVD)

11. maj 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Family Stone (DVD) billede

3 bryllupper og en begravelse, kunne titlen være på dette familie drama, om Meredith der skal se sin kærestes familie for første gang, og har svært ved at styre sin anspændthed.

Familien Stone er ganske flippede og frisindede, så da Everett (Dermot Mylroney), husets ældste søn skal præsentere den noget sammenbidte og anstrengte kæreste Meredith (Sarah Jessica Parker) for familien. Det ender hurtigt ud i det pinagtige, da hun hverken har situationsfornemmelse, og heller tiden higer efter anerkendelse og accept. Amy (Rachel McAdams) nærer en åbenlys misbilligelse af Meredith. Hun må tilkalde sin søster Julie (Claire Danes) som støtteperson. Meredith træder rigtig godt i det under en hyggelig middag, og for viklet samtalen ind i at den homoseksuelle Chad Stone, den yngste søn, ikke er normal. Men der ligger mere under overfladen, Ben (Luke Wilson) den mellemste søn, hashrygeren, den letter outrerede, lægger an på Meredith, på trods at hun er ved at komme på familiens sorte liste. Moren Sybil Stone (Diane Keaton), familiens anker, er alvorlig syg, men vil ikke bekymre sine børn med dette. Hele julehyggen synes at ligge i ruiner.
Det hele bliver endnu mere kompliceret da Everett begynder at få følelser, voldsomme af slagsen, til Merediths søster Julie.

Filmen har lånt hist og her fra andre og lægger sig tæt op ad ”Love Actually”, men er en særdeles varm og kærkommen oplevelse. Thomas Bezucha står for instruktionen, og har kun en enkelt film udover på samvittigheden (”Big Eden”). Holdet foran, skuespillet, er stærke krafter fra tv-serierne Dermot Mulroney mest kendt fra ”Venner”/”Fiends”, Sarah Jessica Parker fra ”Sex And The City”, Luke Wilson fra ”Saturday Night Live”, Rachel McAdams fra ”Slings And Arrows” og ikke mindst the grand old man Craig T. Nelson fra ”The District”. De bliver suppleret godt af Diane Keaton og Claire Danes (”It´s All About Love”), der begge lyser godt op i familieforviklingerne. En rigtig julebasker, til de store lommetørklæder. Rigtig god fornøjelse.

Ekstra materiale til dvd´en er udover de obligatoriske undertekster, scenevalg, og et kig indenfor, som er en forklædt trailer fra filmselskabet!
Desuden er der kommetarer fra Sarah Jessica Parker og Dermot Mulroney,
Som er ganske nuttet, og måske også lidt overflødig. Det forsætter med en masse ekstra features, som bag scenen, hvor man er med under optagelserne, og kommentarer omkring rollerne og castingen til filmen.
De morsomme fraklip fra filmen er med, og bortklippede scener. O det hele sluttes af med Merediths gamle familie opskrift. Bon appetit!

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: The Family Stone
Original Titel: The Family Stone
Premieredato: 9. maj 2006
Instruktør: Thomas Bezucha
Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Dermot Mulroney, Claire Danes, Diane Keaton, Luke Wilson, Craig T, Nelson, Rachel McAdams, Elizabeth Reaser, Brian J, White, Paul Schneider
Spilletid: 102 min.
Selskab: 20th Century Fox/2005
Genre: Drama
Link: http://www.thefamilystonemovie.com/
Midt i ragnaroken, Amy Stone, mor Sybil Stone, og den kugleforvirrede Meredith får sig en gulvvasker
Midt i ragnaroken, Amy Stone, mor Sybil Stone, og den kugleforvirrede Meredith får sig en gulvvasker


banner
Overskrift Højre Block
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...