Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billede

Bamse


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Front Line

6. september 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Front Line billede

En congoleser søger politisk asyl i Irland, og hans ar på ryggen fortæller en uhyggelig historie. Han vil starte forfra og håber på at få sin elskede familie tilbage. Men fremtiden er lunefuld.

Joe Yumba (Eriq Ebouaney) har mange i på ”rygsækken”, men har efterhånden fået en lille tro på et nyt liv, og fra herberget, søger han nu om politisk asyl og opholdstilladelse i Irland. Sikkerhedschefen (Gerard McSorley) har sine betænkeligheder, da en bande fra Congo, med gangsteren Erasmus (Hakeem Kae-Kazim) som øverstbefaldene, har fået en magt faktor i Dublin.
Joe for kortet, og nu er han fri, dog med regelmæssige rutinecheck fra politiets.
Han får et job som vagt i en større bank, og kort efter ankommer hans familie, kæresten Kala (Fatou N´Diaye og sønnen Daniel (Brian Eli Ssebunya), alt synes at flaske sig, til et harmonisk liv, så de kan lægge fortidens skrig og rædsler mere bag sig.
Men så bryder det løs igen i form af Mr. Gilroy (James Frain), der præsenterer sig selv med et dødeligt tilbud. Joe skal åbne bankens hovedboks for Gilroy drenge, hvis altså han vil se sin nu bortførte familie igen i live!

Den anmelder roste og prisbelønne dramakomedie ”Cowboys & Angels”, har sat instruktøren David Gleeson i forventningens lys. Dette er bestemt ikke indfrielsen, der er for meget anmassende føleri, og filmisk overdrivelse, at materialet, den gode flok skuespillere som er involveret, bliver efterladt i et klichefyldt ingenmandsland. Manuskriptet virker meget hudfattigt, der er ingen rigtig karakteropbygning, og efter en lovende start, cirka 15 minutter, begynder det hele at falde fra hinanden.
Det er bestemt en genre, thriller/dramaturgien, som Gleeson bør holde sig væk fra. At filmen har vundet et par priser, kan kun overraske.

Ekstra materiale til dvd udgivelsen serveres med en lille trailerpark af kommende og pre-aktuelle udgivelser, og så er der de berømte slettede scener, hvor nogle af dem sagtens kunne have fundet deres plads i filmen!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:Sandrew Metronome.

Titel: The Front Line
Original Titel: The Front Line
Premieredato: 21. august 2007
Instruktør: David Gleeson
Skuespillere: Eriq Ebouaney, James Frain, Gerard McSorley, Hakeem Kae-Kazim, Fatou N´Diaye, Brian Eli Ssebunya, Orla O´Rourke
Spilletid: 93 min.
Selskab: Wide Eyes Films/Bord Scannán na hÉreann (The Irish Film Board)/2006
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...