Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Good Wife - Sæson 5

9. marts 2015 af Elsebeth Frederiksen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Good Wife - Sæson 5 billede

Nu skruer Alicia Florrick bissen på.

“We’re coming after you — all your clients — every single one we worked to make happy while you swept in at the last minute to take credit. We’re taking them. And then you know what you’ll have? A very nice suite of offices.”

Sådan et svar får du, hvis du prikker til og kalder til kamp mod Alicia Florrick.
I denne sæson viser hun hvor stærk og dygtig en advokat hun er. Hvor meget hun vil kæmpe for at få succes og hvad hun vil ofre på vejen. Alicia Florrick (Julianna Margulies) og Cary Argos(Matt Czuchry) har besluttet sig for at forlade firmaet Lockhart/Gardner for at starte deres eget firma Florrick/Argos. De tager nogle af de andre advokater med og her starter kampen for klienter, fordi det gamle firma vil beholde klienterne og det nye vil selvfølgelig overtage dem. Nu bliver vi overvældet med kaskader af skældsord, polititilhold, møder med klageinstanser, konfiskation af mobiltelefoner, fyringer og NSA-aflytninger.

Alicia kan ikke bare fyres, for hun er partner i firmaet. Noget hun blev tilbudt, da Lockhart-Gardner havde økonomiske problemer, så der skal stemmes om det, og selvfølgelig betragter de andre det, som så stort et svigt, at hun bliver smidt ud på røv og albuer.
Så står det nye firmaer uden lokaler og dårlig økonomi. Will Gardner er især decideret ond overfor Alicia. Vi ved alle, at han stadig elsker hende og opfører sig som en forsmået elsker og ikke en tidligere chef.

Man kan se Alicia Florick som kold, nøjeregnende og kalkulerende. Det er også sandt i nogle henseender, men når man kommer bag facaden ved man hvorfor hun fremstår på den måde. Det er hårdt at være kvinde og succesrig. Det er ikke kun for Alicia, men også for Diane Lockhart, som ligesom Alicia kan virke kold. It’s a man world, sang James Brown engang.

Men ligesom i sangen er det her kvinden, som står bagved og får det hele til at hænge sammen.
Denne sæson er den hidtil mest dramatiske. Der er mord , intriger, kærlighed, knuste hjerter og venskab.

Dette er den hidtil bedste sæson, fordi her finder man endelig ud af hvorfor Alicia bliver hos den svigefulde mand, som var hende utro med prostituerede. Selvfølgelig havde vi tænkt tanken, at er det pga. hendes karriere og de fordele, der kommer ved at være gift med en guvernør.

Hun beslutter, at hun kun vil agere hans kone i officielle sammenhænge, de skal bo hver for sig og have minimal kontakt. Det får et af deres børn til at kalde dem for Bill og Hillary.

Denne serier viser også hvor mærkelig politik kan være. En mand, der har siddet i fængsel for skattesnyd og prostitution alligevel kan blive valgt til guvernør.

I denne sæson sker en af de mest chokerende ting i hele serien. Will Gardner bliver skudt under retssagen, af en ung mand, der er anklaget for mord. Alicia er knust, for selvom denne sæson handler om hvordan hun stifter et nyt firma og de kampe om kunder, hun har med Will og Diane fra det gamle firma, elsker hun Will.

Hun prøver at virke hård og ikke falde fra hinanden, men til sidst er hun alligevel nødt til at tage en hel sygedag i sengen. Hendes mand Peter reagerer helt forkert og her beslutter hun sig for den minimale kontakt, eller det såkaldte Bill og Hillary-forhold.

Man bliver også introduceret for nye personer, for eksempel Finn Polmar (Mathew Goode), som Alicia knytter bånd med, måske og måske kommer til at nære mere end venskabelige følelser for. Deres venskab bliver sikkert udforsket mere i de næste sæsoner.

Der er gode skuespilspræstationer i serien. det er en af de ting, der gør at jeg fortsætter med at se den. Eli Gold(Alan Cumming), som er guvernøren Peter Florricks rådgiver, er en nydelse at se på. Han er nærværende, dygtig og har meget patos.

Er dette en realistisk serie? Nej, overhovedet ikke. Jeg ser tv-serier for at slippe væk fra hverdagen. Hvis jeg ville se en serie om dagligdagen, ville jeg kigge mig selv i spejlet.
Er det spændende og fængende? Helt sikkert! Jeg er klar til endnu en sæson.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: The Good Wife Sæson 5
Original Titel: The Good Wife - The Firth Season
Premieredato: 19. februar 2015
Instruktør: Robert King, Jim Mckay, James Whitmore Jr., Fred Toye
Skuespillere: Alan Cumming, Julianna Margulies, Chris Noth, Christine Baranski, Archie Panjabi, Josh Charles, Makenzie Vega, Matt Czuchry, Mary Beth Peil, Graham Phillips
Spilletid: 910 min.
Selskab: CBS, 2013
Genre: Drama , Familie
banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...