Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Heartbreak Kid

20. marts 2008 af Kristian Jensen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Heartbreak Kid billede

Så dårlig at det næsten gør ondt…

Farrelly brødrenes nyeste film ”The Heartbreak Kid” er nok det bedste eksempel på, at man kan slippe af sted med hvad som helst under påskud af ”at det bare er harmløs underholdning”, for sjældent har jeg set en kvindefjendsk og fordomsfuld film.
Historien handler om den 40årige ungkarl, Eddie (Ben Stiller), der efterhånden er blevet den eneste single tilbage i hans omgangkreds. Vennerne forstår ikke hvorfor Eddie ikke for længst har fundet sig en sød kæreste og startet en familie, og derfor er glæden stor, da Eddie møder den smukke Lila (Malin Åkerman), der tilsyneladende virker som den perfekte kvinde. Med lynets hast bliver Eddie og Lila gift, og tager af sted på deres bryllupsrejse til Mexico. Men langsomt går det op for Eddie, at han har begået sit livs fejltagelse, da han sagde ja til Lila. Det viser sig nemlig at Lila ikke helt er så perfekt som Eddie havde forestillet sig – tværtimod. Bag Lilas rolige gemyt gemmer der sig nemlig en vanvittig kvinde, der piner og plager den skræmte Eddie, der må lægge øre til den ene skideballe efter den anden. Problemerne begynder for alvor da Eddie forelsker sig i en anden kvinde, der tror at han er på forretningsrejse i det solbeskinnede land.
Pointen i ”The Heartbreak Kid” synes at være at alle kvinder er nogle sindssyge ”bitches”, der på ingen måder er til at stole på. Men det er ikke kun kvinderne, der får en over nakken i filmen, latinamerikanere, homoseksuelle og ældre får alle en lussing i underholdningens navn, og det er bare ikke sjovt i længden. Netop længden er også et stort problem i filmen, der bruger næsten to timer på at fortælle en historie, der kunne have været fortalt på den halve tid. Manuskriptet er lige så tyndt som det papir det er skrevet på, og det ses tydeligt at brødrene Farrelly for længst er løbet tør for sjove påfund, da mange af de humoristiske indslag bare er gentagelser eller variationer af jokes fra deres tidligere film.
Ben Stiller kæmper en brav kamp for at få noget ud af det tumpede historie, men det lykkes ikke helt for den ellers så garvede komiker, og det bliver kun værre af, at stort set alle birollerne er så ekstremt overspillede, at de virker mere latterlige end sjove. Den eneste, der gør ”The Heartbreak Kid” en anelse seværdig, er Michelle Monaghan, der spiller Eddies store kærlighed Miranda. Modsat hendes medspillere er Monaghan afdæmpet i sin præstation og dermed også troværdig i rollen som den forførende Miranda.
Efter at have set ”The Heartbreak Kid” er jeg overbevist om, at Bobby og Peter Farrelly måske skulle overveje at stoppe mens legen er god. Filmen er ganske enkelt tåbelig og spild af tid.

Ekstramateriale
Der er overraskende meget bonusmateriale til ”The Heartbreak Kid” når man tager filmen ringe kvalitet i betragtning. Farrelly brødrene har leveret et udmærket kommentatorspor, hvor produktionen og de mange anekdoter bag filmen bliver vendt. Derudover finder man et par små dokumentarfilm, der handler om filmens tilblivelse. Blandt andet får vi at vide, at Farrelly brødrene gjorde meget for at filmholdet skulle blive ordentlig sammentømret, hvilket resulterede i en halloween fest og æggekastning på filmsettet. Der er også blevet plads til en lille film om de berygtede brødre, hvor de på skift fortæller om deres fælles vej ind i Hollywood. Der er også en række slettede scener og en gagreel, som man kan hygge sig med.

3 on-z stjerner til ekstramaterialet.

Lyd & Billede
Lyd og billedkvaliteten fejler bestemt ikke noget. Billedet er præsenteret i knivskarp 2.40:1 anamorfisk widescreen og lyden bliver serveret i 5.1 Dolby Digital.

Filmen er tekstet på: Dansk, norsk, svensk, finsk, hollandsk, engelsk og engelsk for hørehæmmede.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: The Heartbreak Kid
Original Titel: The Heartbreak Kid
Premieredato: 11. marts 2008
Instruktør: Bobby, Peter Farrelly
Skuespillere: Ben Stiller, Malin Åkerman, Michelle Monaghan, Jerry Stiller
Spilletid: 111 min.
Selskab: Dreamworks Pictures 2008/Paramount Home Intertainment 2008
Genre: Humor
banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...