Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Hustle

9. maj 2019 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

The Hustle billede

“The Hustle” byder på snedige kvinder og gode svindeltricks, men det forbliver fortsat en middelmådig chick-flick.

Kvindelige komedier har for alvort fået deres store gennembrud. Det hele startede med storsuccesen ”Bridesmaids”, og derefter er der udkommet både remakes af ”Ghostbusters” og ”Oceans 8”. Nu er tiden så kommet til endnu et remake af ”Fræk, frækkere, frækkest” nu med Anne Hathaway og Rebel Wilson.

Svindel for millioner
Penny ( Rebel Wilson) og Josephine Chesterfield ( Anne Hathaway) er begge kvindelige svindlere, der udnytter rige mænd. Josephine, som lever luksuslivet på den franske sydkyst, tager Penny under sin vinge, og lærer hende alle hendes tricks for hvordan man svindler rige og naive mænd. Det ender dog med, at de begge konkurrerer om, hvem der er den bedste svindler - lad den bedste kvinde vinde!

Fantastisk kemi
De to kvinder, Rebel Wilson og Anne Hathaway, er begge dygtige og talentfulde skuespillere og komikere. Hathaway har sin smukke krop, som udnyttet og snørre mænd, men Wilson leverer også en god præstation som den australske og sjove Penny, som har sine egne billige tricks. Men selvom de to kvinder er meget forskellige, har de stadig en god kemi sammen – som frenemies. Også vores danske Casper Christensen har en sjov rolle, som den naive dansker, der også er et let bytte overfor kvindernes numre.

Intet nyt eller spændende
Filmen lider af det sammen, som mange af de andre kvindelige remakes. De er simpelthen ikke originale nok og byder ikke på noget nyt. Der bliver lagt op til, hvordan kvinder snyder mænd på bedst mulig måde, da ingen mænd tror på, at kvinder er klogere end dem. Men filmen ender med at blive en efterligning af”Fræk, frækkere, frækkest” bare med kvinder i stedet. Dette er ellers ærgerligt, nu hvor Rebel Wilson og Anne Hathaway fungerer godt sammen.

”The Hustle” indeholder sjove og finurlige momenter imellem Rebel Wilson og Anne Hathaway, men filmens plot falder hurtig på jorden grundet manglede originalitet. Derfor forbliver dette en middelmådig chick-flick denne sommer.

Titel: The Hustle
Original Titel: The Hustle
Premieredato: 9. maj 2019
Instruktør: Chris Addison
Skuespillere: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Dean Norris, Casper Christensen
Spilletid: 93 min.
Selskab: Metro-Goldwyn-Mayer, SF Studios, 2019
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...