Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Longest Ride

29. oktober 2015 af Daniel Hartvig Nielsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Longest Ride billede

En cowboy og en kunststuderende bliver forelsket i det søde romantiske drama ’The Longest Ride’, men en tur på rodeotyren er omtrent det mest ophidsende i den noget slaviske glansfremstilling.

Den unge, kunststuderende Sophia (Britt Robertson) med storbydrømme finder sammen med den mere primitive rodeo-cowboy Luke (Scott Eastwood), men deres to forskellige tilgange til livet skiller dem ad – men skæbnen vil andet.

Fortællingen om nutidens to unge flettes sammen med den 90-årige Ira (Alan Alda) historie om hans stærke forhold med den kunstinteresserede lærerinde, Ruth (Oona Chaplin).

’The Longest Ride’ er baseret på en roman af Nicholas Sparks, der også har skrevet den populære ’The Notebook’ – og ’The Longest Ride’ er langtfra lige så vellykket, men mindst lige så sød.

Men meget mere end sød kan ikke siges om filmen, der ikke viger en tomme fra den velprøvede romantiske filmformel ”boy meets girl, boy loses girl, boys regains girl” – og det får desværre ’The Longest Ride’ til at fremstå noget kedelig og til tider noget forceret.

De to fortællinger flettes sammen og fungerer egentlig fin som et symbol på den evige og besværlige kærlighed på tværs af tid, som filmen ønsker at dyrke – og på mange måder er historien om Ira og Ruth mere rørende end nutidens Sophia og Luke.

Det skyldes ikke mindst de noget firkantede karakterer, og hverken Britt Robinson (’Tomorrowland’) og Scott Eastwood (Jep, Clint Eastwoods søn) præstationer formår at bryde den noget skematiske form. Jo, de er da smukke og søde sammen, men det er nu ikke fordi det slår gnister, når de to glansbilleder krydser klinger på skærmen. På en eller anden måde er det hele bare alt for pænt og sødt i ’The Longest Ride’, måske lige en tand for meget.

’The Longest Ride’ er vammelsød tidsfordriv, der helt sikkert ville kunne slukke tørsten hos de romantik hungrende, men nogen stor filmisk oplevelse skal man ikke forvente sig.

Ekstramateriale
Blu ray'en indeholder en række fin ekstramateriale, der inkluderer kommentarspor med instruktør og skuespillere og en række featuretter, der går bag om filmens proces.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: The Longest Ride
Original Titel: The Longest Ride
Premieredato: 29. oktober 2015
Instruktør: George Tillman Jr.
Skuespillere: Alan Alda, Lolita Davidovich, Jack Huston, Britt Robertson, Oona Chaplin, Scott Eastwood, Melissa Benoist
Spilletid: 128 min.
Selskab: Fox-Paramount, 2015
Genre: Romantik


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...