Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Love Guru

5. september 2008 af Christian Arhoff Andersen

1 stjerner Skriv en kommentar

The Love Guru billede

Efter at have lavet fortsættelser til ”Austin Powers” og ”Shrek” de seneste par år, er Mike Myers tilbage med en ny film og en ny figur. ”The Love Guru” er i landets biografer.

Efter succes med at flytte sine figure Wayne og Garth og deres ”Wayne’s World” fra sketch tv-programmet ”Saturday Night Live” til det store lærred, stod den i endnu større grad på Myers figur extravaganza i den ligeligt succesfulde ”Austin Powers” trilogi. Luften var dog ved at gå af ballonen i den tredje Austin Powers film, og desværre fortsætter Myers i samme retning med sin ”The Love Guru”

Guru Pitka(Mike Myers) er en berømt kærlighedguru fra Indien. Hans selvhjælpstips og selvhjælpsbøger sælger verden over og han kæmper med andre guruer for at blive verdens bedste guru. Guruen får en mulighed for at beviste at han er den bedste da han bliver kontaktet af ishockey holdet Toronto Maple Leefs ejerinde Jane Bullard(Jessica Alba). Holdets stjerne spiller Darren Roanoke(Romany Malco) har problemer med sit spil fordi han har forladt sin kone Prudence(Meagan Good), og hun nu er sammen med stjernemålmand Jacques Grandé(Justin Timberlake) for et konkurrerende hold. Nu går turen til Toronto, hvor Pitka skal forsøge at hjælpe Roanoke og Leefs ud af deres problemer, og måske samtidig få en plads i Oprah showet.

Lad os bare være ærlige. ”The Love Guru” er en usjov komedie og en endnu værre film. Pitka er en figur der simpelthen ikke fungere. Der er ikke noget sjovt ved ham. Han minder på den måde i høj grad om Goldmember, fra ”Austin Powers 3”. Han virker lidt sjov til at starte med, men bliver hurtigt trættende, og irriterende. Forestil jer en sådan person som hovedpersonen i stedet. Ikke godt vel? Udover det er humoren lam og plat. De fleste jokes går under bæltestedet, og dem der stadig griner af ”se han har en stor penis humor”, burde sætte sig ned og se nogle kvalitetskomedier. Det er måske sjovere for amerikanerne, da bandeord osv. ikke finder vej til deres mainstream tv og film, men for os liberale danskere, vil det føles det som man ser en film hvor en fem årig, der lige har lært at bande, har skrevet manuskriptet.

”The Love Guru” er en misser på næsten alle punkter. Et par sjove sangimitationer af ”More Than Words” og ”The Joker”, samt en Bollywood parodi gir et par grin, men resten er ren tortur. Justin Timberlake er fanget i verdens dårligste penis joke, mens Alba intet har at arbejde med. Resten føles som jokes taget fra Goldmember, og stakkels Verne Troyer(Mini Me) bliver typecastet igen og skal stå som modtager når Myers fyrer jokes som ”Nice to know your Gnome”. Forhåbentligt er det ikke komplet karriere selvmord for Myers, da han før har vist sig en dygtig komiker, men han skal i gang hurtigt for at få sine fans til at glemme denne komiske katastrofe. Undgå den.

Titel: The Love Guru
Original Titel: The Love Guru
Premieredato: 5. september 2008
Instruktør: Marco Schnabel
Skuespillere: Mike Myers, Justin Timberlake, Jessica Alba, Romany Malco
Spilletid: 86 min.
Selskab: Paramount Pictures, Spyglass Entertainment, 2008
Genre: Humor
Link: http://www.lovegurumovie.com

banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...