Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Nice Guys

3. december 2016 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Nice Guys billede

En katastrofal rodebunke af alle mediets genrer. Uden tvivl årets maveplasker i afdelingen for morbide krimier.

Bedst som året er ved at rinde ud, dukker der en klar kandidat til årets dårligste film frem i 11. time. Titlen er The Nice Guys – og den er der absolut intet ”nice” over. En action-krimi-komedie sat i 70’erne, hvor to forholdsvis dårlige detektiver/lejemordere bliver nødt til at danne alliance for at opklare en speget sag i pornobranchen. Nu sagde jeg ganske vist action-krimi-komedie, men The Nice Guys bliver aldrig rigtig actionfyldt ud over et par øretæver og en skudveksling mod en skurk. Krimidelen er tilmed så tynd at selv en spiseforstyrrelse ville sige: Nu stopper det! Filmen kredser ganske vist om det hårdkogte miljø, hvor vi både har noget mystik og et puslespilsagtigt opklaringsarbejde, men der er så mange irrationelle scener puttet ind undervejs at hele miséren virker kunstig og uengageret. Helt naturligt leder dette mig hen til komediedelen, for selv samme tillægsord kunne med lethed bruges igen. Der er absolut intet at grine af, for det er nærmest ikke til at gennemskue hvorfor der skal gå cirkus bananas i tingene. Makkerparret er nemlig ikke gennemgående sjove eller seriøse gennem filmen, da det simpelthen ikke lykkes for instruktør Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3) at få levendegjort sine karakterer og få beskueren til at fatte interesse for disse.

Russell Crowe (Gladiator) og Ryan Gosling (Drive) er sat til at trække læsset som de to gumpetunge detektiver Healy og March. Præstationerne er bare ikke på nogen måde en karrierefremmer, og de to ellers velestimerede herrer kan muligvis godt begynde at frygte for de Razzie-statuetter der uddeles dagen før Oscar-showet (The Razzies er kåringen af årets værste film). The Nice Guys hænger slet ikke sammen, og måske derfor er der tilført lidt fra alle genrer i et forsøg på at redde stumperne. Det kan umuligt have været uden risiko at man har trykket på executive-knappen og ladet filmen få et liv…

Er der slet ikke noget godt at sige om filmen? Jo, det skulle da lige være Angourie Rices (kendt fra These Final Hours) rolle som Holly (Marchs datter), for hun spiller som den eneste med en gnist og troværdighed. Dertil kommer en række musikalske klassikere som understreger at vi befinder os i de brune 70’ere. Der er absolut heller intet godt at sige om handlingsfremdriften i detektivernes arbejde på at få stykket stumperne sammen. Det er simpelthen bare dødhamrende kedeligt.

The Nice Guys er en stinker på alle parametre. Ikke mindst slutningen som faktisk ikke ender i nogen form for forløsning. Det er alt for letkøbt, og lige pludselig står man bare med rulletekster. I dette tilfælde fuldstændigt ubrugeligt end til andet end at konstatere at nu er pinslerne heldigvis ovre!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Mis. Label.

Titel: The Nice Guys
Original Titel: The Nice Guys
Premieredato: 13. oktober 2016
Instruktør: Shane Black
Skuespillere: Russell Crowe, Ryan Gosling, Kim Basinger, Angourie Rice, Keith David, Yaya DaCosta, Beau Knapp, Matt Bomer, Margaret Qualley, Murielle Telio, Lois Smith
Spilletid: 115 min.
Selskab: Silver Pictures, Waypoint Entertainment, 2016
Genre: Action , Humor , Krimi
banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...