Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Bastarden


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Return

17. juli 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Return billede

Den unge kvinde Joanna plages af mareridt om et mord på en anden kvinde. På sin vej som sælger, opdager hun stedet hvor mareridtene udfoldede sig. Måske skulle hun bare være kørt videre?

Gennem det amerikanske landskab får den unge, 25-årige Joanna Mills (Sarah Michelle Gellar) styrket sit nordamerikanske geografiske landkort. Som sælger, bringer arbejdet hende gennem utallige stater, men under en slagsturné for sit vognfirma, dukker byen La Salle op, og pludselig opdager hun stedet for sine mareridt. At byen har en tydelig forbindelse til hendes onde drømme. Det var også her en mand engang antastede hende (som 11-årige) på en markedsplads. Men faren Ed (Sam Shepard) dukkede hurtigt op.
Det har tydeligt mærket hende, og hun har siden hen haft psykiske mén af oplevelsen.
Nu beslutter hun sig at tage opgøret, og indlogerer sig på et spøgelses hotel. Derefter går hun hen til den bar, som var starten på drømmene.
Skræmmende opdager hun en genganger fra drømmen, Terry (Peter O´Brien). Men i det samme dukker en kollega op, Kurt (Adam Scott), der skulle have haft dette distrikt, men som blev overdraget Joanna på grund af hendes effektivitet. Han overfuser hende, bliver voldelig, og følger senere efter hende, helt op på hotelværelset. Ed træder overraskende ind, og trækker Kurt ud af hotellet.
Terry er hadet af byen, der mener at han skulle være spærret inde meget længere, for mordet på hans kæreste. Men Joanna føler at sagen ikke helt er opklaret. En underlig person har hele tiden færden af hende, hæst hviskende sunshine, som også repeteres i drømmene..

En flot filmet thriller/gyser, med ganske gode effekter, et godt erfarent hold af skuespillere med Sam Shepard i spidsen (og hvad laver han egentlig her?), en spændende fotograf, men det hele må returneres, historien er ganske enkelt ikke skruet særligt spændende sammen. Der er ingen indlevelse i det forskellige personer, der er masser af klichéer, og at Sarah Michelle Gellar har fået en japanske bleghed over sig, og farvet håret sort giver ingen ekstra points. En flot poster, en god trailer til filmen, men den skuffer fælt. Instruktøren Asif Kapadia (”The Warrior”, ”Far North”) bruger en masse effekter, tilbageblik med mere, og det bliver et frygteligt miskmask af cuts i slutningen af filmen, der kun forvirrer. Hans brug af farver har heller ikke den ønskede virkning. Han skulle lade sig inspirer af dogme princippet, om at historien skal være det bærende element, og så må resten langsomt finde sig til rette i selve konstrueringen.

Ekstra materiale; en bag om filmen, hvor der også bliver klappet på egne skuldre.
Og så den mere interessante, en alternativ slutning på filmen.
Desuden slettede scener.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sandrew Metronome.

Titel: The Return
Original Titel: The Return
Premieredato: 10. juli 2007
Instruktør: Asif Kapadia
Skuespillere: Sarah Michelle Gellar, Sam Shepard, Peter O´Brien, Darrian McClanahan, J, C, MacKenzie, Frank Ertl, Adam Scott
Spilletid: 85 min.
Selskab: Rogue Pictures/Intrepid Pictures/2006
Genre: Gyserbanner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...