Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Simpsons Sæson 17

15. januar 2015 af Adib Scott Schmidt

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Simpsons Sæson 17 billede

Mere af det samme som du kender, og det er egentlig fint nok i denne omgang.

Familien Simpsons er nogen vi alle kender. De nærmest en del af den globale kulturarv. Med deres snart 27 sæsoner på de amerikanske senderfalder, og muligvis flere, er det ikke så mærkeligt, at de fleste generationer i en familie, alle har været eksponeret for The Simpsons på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Mærkeligt er det, at selvom serien åbenbart ikke kan slås ihjel, så er sæson 17 først kun lige udkommet på dvd og blu-ray. Det er en sæson, der er næsten 10 år gammel, så gammel, at billedformatet stadig er kvadratisk i stedet for bredformatet, som alt udsende på i dag. Jeg havde helt glemt, at det tv engang så sådan ud.

Det er lidt besynderligt at skulle anmelde denne sæson, fordi jeg faktisk så mange af dem, den gang jeg var yngre. Meget er det heller ikke at sige om disse 22 afsnit. Homer er ligeså dum, som han altid har været, Lisa er snarrådig, Marge brokker sig, Bart laver drengestreger og Maggie kører sit eget show. På mange måder er det klassisk Simpsons. De fleste af afsnittene er meget morsomme og med flere sjove livsbetragtninger. Det er selvfølgelig ikke så skarpt, som det var 10 sæsoner tidligere, men det er heller ikke så rodet, som det er i dag.

Alt i alt er den en omgang Simpsons som vi kender dem, og ikke meget mere. Så spørger man nok sig selv, hvorfor man skal købe en samling afsnit, der har et årti på bagen, og svaret er ekstra materialet.

Ekstra materialet er helt i top
Der er nok yderlig tilbehør til den helt store gulmedalje. Matt Groening introducerer hele sæsonen og sætter tonen for resten af serien. For der er, kommentarspor på samtlige episoder, hvor forfatterne, skuespillerne og instruktørerne alle kommer med deres morsomme bemærkninger, der kun bliver sjovere, jo større fan man er, slettede scener fra flere afsnittene, gennemgangen af animationsprocessen, et indblik i komponistens hverdag, en table-read, hvor skuespillerne fremfører manuskriptet, inden de indspiller det, bonus afsnit fra andre sæsoner og meget mere. Det er lidt af en mundfuld.

Så går du og tænker tilbage på dengang du sad og så The Simpsons og syntes det var det bedste i verden, så er der en stor sandsynlighed for, at det var nogle af de her afsnit, som du tænkte på. At der så også er en masse ekstra materiale, burde være mere end rigelig årsag, til at købe sæson 17 af The Simpsons

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: The Simpsons Sæson 17
Original Titel: The Simpsons - Season 17 - Limited Edition
Premieredato: 4. december 2014
Instruktør: Raymond S, Persi, Matthew Faughnan
Skuespillere: Harry Shearer, Hank Azaria, Yeardley Smith, Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Tress Macneille, Pamela Hayden, Karl Wiedergott, Maggie Roswell
Spilletid: 484 min.
Selskab: 20th Century Fox Television, Fox Film Corporation, 2014
Genre: Adventure , Familie , Fantasi , Gyser , Humor , Musical , Romantik , Tegne- og animationsfilm
banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...