Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Sniper - The Return (DVD)

9. juni 2003 af Niclas Christian Dahl

2 stjerner Skriv en kommentar

The Sniper - The Return (DVD) billede

Det sku' være så godt, men så' det faktisk skidt...

'Snigskytten Thomas Beckett er et af USA's mest dødbringende våben. En skjult dræber, som kan ramme sit mål med isnende nøjagtighed og forsvinde lige så stille som han kom. Men denne gang er hans største fjende ikke den, han har fanget i sit sigtekorn, men dem som sendte ham afsted. Velkommen til ingenmandsland...'

Det lyder jo meget godt, når man læser bagsiden af coveret på The Sniper - The Return dvd'en. Men det holder langt fra.
Thomas Beckett er en snigskytte der har trukket sig tilbage, han ønsker ikke længere at arbejde for regeringen. Men da han en dag bliver opsøgt af to officielle agenter, lytter han alligevel en ekstra gang. De tilbyder hma lige nøjagtig hvad han har lyst til hvis han tager denne ene mission. Beckett aceeptere.
Han skal til Balkan for at skyde en serbisk general. Hans partner bliver Cole, en fange hentet direkte fra dødgangen, med det ene ønske at komme væk derfra.
Da Beckett og Cole kommer til Balkan forløber planen regelmæssigt, men da Becketts mission er fuldført og den serbiske general er død, går noget galt.
Beckett bliver hyldet ind i et vælg af løgne og planer lagt af hans eget land... og hvad gør man så?

The Sniper - The Return får tit en til at trække lidt på smilebåndende. Tom Berenger har aldrig været være. Især det alvorelige ansigt han formår at holde gennem hele filmen er rigtig sjovt.
Til gengæld kan handlingen ikke roses så meget som Berengers ansigtstræk. Der mangler historie og sammenhæng. Flere gange føler man sig uden for. Som om en eller anden alvidende fortæller lige har glemt at fortælle en rigtig vigtig detalje.
Filmen indeholder meget action som den lover, men samtidig er det meget ringe action. På trods af at vi allerede er nogle år inde i det nye årtunsinde slår kan filmen ikke prale af at kunne slå de special-effects der blev brugt i Die Hard fra 1988. Alle de eksplosioner der finder sted i filmen er utrolig ringe sat sammen. De bærer konstant præg af ringe computer grafik.

De to hovedroller, Tom Berenger og Bokeem Woodbine, gør det egentlig ok - men uden den store variation eller spænding. Hele filmen igennem der et anspændt mellem de to, og selvom noget af det får forløsning til sidst virker det på ingen på troværdigt.
Der mangler ofte dybde i deres samtaler og måder at være på.

The Sniper - The Return er en ret ringe film. Det skal dog siges, at hvis man er til hjernedød action, uden særlig sammenhængende eller spændende historie, finder man rigeligt i denne film.

DVD-udgivelsen:
En utrolig ringe udgivelse, der er kun 3 trailers. Det er simpelthen for dårligt.
Det kan ikke give mere end 1 ud af 6 for udgivelsen.

Titel: The Sniper - The Return
Original Titel: The Sniper 2
Premieredato: 11. marts 2003
Instruktør: Craig R, Baxley
Skuespillere: Tom Berenger, Bokeem Woodbine, Erika Marozsán, Tamás Puskás, Dan Butler (I), Linden Ashby, Barna Illyés, Ferenc Kovács.
Spilletid: 87 min.
Selskab: Columbia Pictures, Nordisk Film 2003
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...