Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Target (Piano Player)

13. juni 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

1 stjerner Skriv en kommentar

The Target (Piano Player) billede

En lejemorder skal udføre et job i Sydafrika, hvor han har trådt mange barnesko. En af mafiosoens håndlangere skal beskyttes fra fanatisk kultbande, men minderne gør jobbet noget vanskeligere.

Alex (Christopher Lambert) er lejemorder/bodyguard, bosat i Tyskland, og særdeles effektiv. Han får tilbudt et vanskeligt stykke arbejde, at skulle beskytte Robert Nile (Dennis Hopper) fra en psykotisk massemorder Christo (Simon Majiba) og hans slæng.
Robert hvidvasker suspekte penge fra kriminelle bagmænd, og er desuden bogholder for den store mafioso Mlambo, som af noget ukendte årsager har set sig gal på Christo. Politiet har fanget denne, og Mlambo tvinger Nile til at vidne mod ham.
Alex er tilbage i sin hjemegn, hvor hans forældre koldblodigt blev skudt ned i overværelse af ham selv som ganske ung. Fra dette øjeblik var hans egen skæbne beseglet, og jobbet var en naturlig udvikling på det raseri han besad, og et ønske om en dag at kunne hævne forældrene, og finde gerningsmanden.
Men nu har Alex fået sin sag for, Christo er virkelig i fare og de får datteren (Diana Kruger) bragt i sikkerhed. Men de må flygte ud af byen, da modstanden er for massiv, og Robert opsøger sit gamle barndomssted, og alle tre afventer de Christo slæng og måske ham selv.

Efterhånden er Christopher Lambert blevet garant for en ægte b-film, ved hans blotte tilstedeværelse, og det er i særdeleshed også tilfældet her. Han har for længst haft sin karrieres højdepunkter (”Subway”, ”Highlander”, ”Mortal Combat”), og formår ikke mere at løfte sit spil. Dennis Hopper (”Basquiat”, ”Blue Velvet”, ”Apocalypse Now” m.fl.) har stadig stilen, men han må også kapitulere her.
Musikken er filmens højdepunkt, en blanding afrikansk/amerikansk.
Der er tilbagevendende klip, som virker ustruktureret, og specielt til sidst mistes overblikket, og som en typisk b-film, har den store ambitioner, med en følelsernes tour de force, bliver der spillet på flere tangenter. Og at hitmanden, Alex, også spiller en ganske flot og hæderlig Chopin m.fl., virker ikke efter hensigten. Det hele fuser mærkbart ud i sandet, og stjernerne sander til, så kun en enkelt står tilbage.

Ekstra materialet, kunne godt undværes, da flertallet ganske givet er stået af. Her er en behind the scene, hvor blandt andet produceren og Christopher Lambert samt Dennis Hopper fortæller om sættet.
Desuden en talent guide med de tre hovedpersoner, Dennis Hopper, Diana Kruger og Christopher Lambert.
Sidst men ikke mindst en lille trailer par med ”The Keeper”, ”Boys From County Clare”, ”The Good Shepherd” og fra denne film ”The Piano Player”.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: The Target (Piano Player)
Original Titel: The Target
Premieredato: 24. april 2007
Instruktør: Jean-Pierre Roux
Skuespillere: Dennis Hopper, Christopher Lambert, Diana Kruger, Benjamin Ajogri, Therese Benade, Ruth Cele
Spilletid: 92 min.
Selskab: Splendid Pictures/2002
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...