Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Us
Us billede

Ad Astra
Pokémin Detectiv...
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Violent Kind.

30. april 2012 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Violent Kind. billede

Horror, rockabilly, splat og rendyrket alien horror blandes i denne stærke drink, finurligt mixet af The Butcher Brothers. Desværre er det en longdrink med en del smagsforstyrelser undervejs, der gør den lidt sværd at nyde. Men opsigtsvækkende er den da.

Q, Cody og Elroy er alle med i en motorcykel klub. De er mere eller mindre kriminelle, og har flere fængselsdomme bag dem. Deres omgangskreds er barsk, og oven i det hel kæmper de også med skrappe x-kærester, der gør livet ekstra besværligt for dem. I en hytte langt ude i skoven mødes banden til et brag af en rocker-fest. Men pludselig tager festen en uventet drejning da Cody’s X-kæreste ankommer til festen smurt ind i blod. Hun er ikke sig selv. Måske er hun besat af en dæmon eller noget helt andet, for pludselig flænges nattemørket af et lys fra himlen, og kort tid efter ankommer en gruppe til hytten. De er som taget ud af en rockerbande, men spørgsmålet er, om de overhovedet er mennesker og fra vores planet. Hvad der før føltes som en nat i rædslernes tegn, tager nu en helt ny drejning til noget der er meget, meget værrer.

The Violent Kind er instrueret af Mitchell Altieri og Phil Flores. De er ikke brødre i genetisk forstand, men har valgt at kalde sig The Butcher Brothers, og dermed skabt sig et navn i horrorfilm genren efter den spændende The Hamiltons fra 2006, der ligesom The Violent Kind bøjer forskellige horrorgenre i helt nye retninger. The Hamiltons vandt forståeligt nok en del priser, og The Violent Kind har som man kan læse på forsiden af det Danske DVD cover også medvirket på utallige filmfestivaller rundt om i verden, og således også på den anderkendte Sundance Film Festival. The Violent Kind er produceret af nogle af folkene bag Halloween og The Texas Chainsaw Massacre.

I The Violent Kind blander The Butcher Brothers igen mange genre sammen, men desværre ender det hele en anelse rodet og ikke helt troværdigt.
Det hele starter som et afsnit af Sons of Anarchy, og ender som en scene i en moderne ” Aliens angriber jorden og overtager dens befolkning film”. Der imellem er der antydninger af David Lynchs universer, og rendyrket horror som The Evil Dead og Exorcisten. Det lyder måske umiddelbart rigtig fedt, men det er ikke det hele, der er lige spændende udført. Men man må alligevel tage hatten af for brøderne, fordi de da i det mindste har prøvet, og deres engagement og kærlighed for projektet, og genrefilm generalt, skinner heldigvis også igennem.

Syntes man om slagter brødrernes første film The Hamiltons, skylder man også sig selv at opleve The Violent Kind, og har man en passion for lowbudget Indie-horror, er den vel nærmest et must.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af nogle ret ligegyldige slettede scener, og et udmærket men lidt overfladerisk making of program. Desuden er det muligt at se filmens trailer og en håndfuld andre trailers fra Another World Entertainment.

Ekstramaterialet får 2 stjerne rud af 6 mulige.

Billedet er udmærket overført til DVD, og lyden kan nydes i Dolby Digital 5.1 og 2.0.
The Violent Kind kan ses med Danske, Finske, Norske og Svenske undertekster.

The Violent Kind er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: The Violent Kind.
Original Titel: The Violent Kind.
Premieredato: 10. april 2012
Instruktør: The Butcher Brothers
Skuespillere: Cory Knauf, Taylor Cole, Bret Roberts.
Spilletid: 85 min.
Selskab: 2010
Genre: Gyser

banner
Overskrift Højre Block
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge Hænder
Letter from Masa...
The Last Gentleman
Hacker
Diego Maradona
It del 2KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...