Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Visitation

30. oktober 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

The Visitation  billede

En lille amerikansk by, bliver pludselig forvandlet til et gejstligt mekka, da en mystisk fremmed kommer forbi. Mennesker bliver helbredt, døde bliver vækket til live, og alt har en pris!

Travis Jordan (Martin Donovan) var den højt respekterede præst, indtil hans hustru, blev myrdet på bestialsk manér for en del år tilbage. Morderen blev aldrig pågrebet. Præstekjolen blev skiftet ud med den ternede skovhuggerskjorte, og altervinen, med øl, og Travis som eneste altergænger tidligt om morgenen, hjemme i privaten. Hans eneste lyspunkt er hunden Max.
I mellemtiden er Michael Elliott (Noah Segan) udsat for en ulykke en sen aftentime, hvor der pludselig står tre mennesker på vej banen, så han må undvige, og derved ramler vognen ned ad en skråning og ind i et træ. Han overlever mirakuløst uden en skræmme.
Flere underlige begivenheder vokser frem i byen, folk fortæller om det samme syn, om en mand der stod i nærheden.
Travis hund dør om morgenen. Senere på eftermiddagen, efter han har begravet den, ser han den pludselig komme løbende. Målløs ser han tre mænd stå ubevægeligt på en bakke et stykke derfra.
Da han senere samme eftermiddag oplever at købmanden, der sidder i rullestol, pludselig kan rejse sig, efter en håndspålæggelse fra en mystisk fremmed. Begynder tvivlen at brede sig. Sheriffen, Brett Henchle (Richard Tyson) er nu også inddraget, og han Travis med sig ud på Mrs. Macon´s gård, hvor den mystiske fremmed menes at bo til leje. Brandon Nichols (Edward Furlong) er den mystiske fremmed. Og straks tilbyder han at helbrede alle de tilstedeværende. Og miraklet sker. Alle drages de mod hans fold. Og hans vækkelses seancer hver aften trækker byens borger til. Som en af de få, holder Travis sig udenfor sammen med dyrlægen Morgan Elliot (Kelly Lynch), Michaels mor, hvis sønnen bor ude hos Brandon, som en discipel. Brandon har mere i ærmet, og byens borgere er slet ikke klar over hvem de har hengivet sig til!

En rigtig horror/thriller, og et længe ventet gensyn med Edward Furlong (”Terminator 2”, ”Little Odessa”, ”American History X” m.fl.), som har holdt sig noget ude af rampelyset, trods stabil produktion. Denne sikkert i samme kategori, på grænsen til b-film, med kliché fyldt handlingsforløb, og en lidt usikker kameraføring til tider. Det er kun Donovan og Furlong der virkelig trækker filmen op, fra det kedsommelige. Lette løsninger er valgt, i forholdt til et detektivarbejde midt i filmen, om opklaringen af Brandons oprindelse. Denne type film, er som mange af sin art, ikke videre original, men den har sine gode stunder, og det er altid en nydelse at se Martin Donovan (”Trust”, ”Amateur”, ”Wonderland”, ”Insomnia” m.fl.) i aktion.

Tilbehørslisten tæller en lille trailerpark, EPK, interview af skuespillerne dækker over denne forkortelse. Og en lille talentspejder, hvor instruktør og hovedrollerne ses med bagkatalog, fra tidligere bedrifter.

Filmen er venligst stillet til rådighed af PAN Vision.

Titel: The Visitation
Original Titel: The Visitation
Premieredato: 10. oktober 2006
Instruktør: Robby Henson
Skuespillere: Martin Donovan, Edward Furlong, Kelly Lynch, Richard Tyson, Noah Segan, Hillary Tuck, Randy Travis, Frank Clem
Spilletid: 100 min.
Selskab: 20th Century Fox/Signal Hill Pictures/2006
Genre: Gyser
Edward Furlong som den demoniske Brandon, midt i en seance.
Edward Furlong som den demoniske Brandon, midt i en seance.


banner
Overskrift Højre Block
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
Udvandrerne
Farvel hr. Haffmann
BeskytterenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...