Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

The Wedding Bet

23. august 2003 af Marianne Elsøe Rasmussen

3 stjerner Skriv en kommentar

The Wedding Bet billede

En film for alle drengerøve og andre med hang til hurtige replikker, lækre babes og humor under bæltestedet. En underholdende uhøjtidelig film i et hæsblæsende tempo.

Filmen starter med, at Jay (Christopher Wiehl) kommer hjem for at overraske sin kæreste med blomster på deres tre-års-dag. Dette skulle han nok ikke have gjort, for han finder hende i bad med en 150 kilo tung negerkvinde og en dildo…Filmens konklusion på denne episode er, at man aldrig skal holde sig til én kvinde. Herefter inviteres vennerne Jay, Phil (Duane Martin) og Dewey (Alex Nesic) til vennen Scotts (Michael Trucco) bryllup i Santa Barbara. Inden bryllups-weekenden vædder Jay med Dewey om, at han i weekenden vil lave et one-night-stand. Dewey derimod har det modsatte problem, og sætter derfor sin højt elskede bil, en Thunderbird 1959, som indsats på, at han kan holde fingrene fra sex hele weekenden. Det skal vise sig at blive noget sværere at holde end de to venner først antager. Jay finder nemlig ud af, at Scotts brud er hans gamle kæreste Reese, som han aldrig er kommet sig over, og lige pludselig er det ikke så nemt at kaste sig ud i et one-night-stand med andre. Dewey opdager, at Reeses veninder, der skal være brudepiger, er nogle ret hotte babes, som han får svært ved at modstå… For at gøre det hele endnu mere hæsblæsende introduceres Phil overfor brudepigerne som den smarte undertøjsmodellen Price Hurly, og det giver en række sjove forviklinger…

Med en forsidetekst som "The Wedding Bet - There's nothing these guys won't do to get laid" prøver filmen ikke at give sig ud for andet end den er. Kan man se bort fra, at filmens plot ikke er særlig originalt, og mange af filmens stunts er ret utroværdige, kan man glæde sig over mange sjove tricks og god underholdning. Ikke stor filmkunst, men på den anden side veloplagt humor. Med denne film får man, hvad man forventer.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film A/S.

Titel: The Wedding Bet
Original Titel: The Groomsmen
Premieredato: 27. august 2003
Instruktør: Lawrence Gay
Skuespillere: Christopher Wiehl, Alex Nesic, Duane Martin, Michael Trucco, Lisa Brenner, Charisma Carpenter, Jennifer Gareis, Michele Kelly.
Spilletid: 84 min.
Selskab: Conta Bai Productions, Nordisk Film A/S,
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...