Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Toy Story 4

11. februar 2020 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Toy Story 4 billede

En hæderlig opfølger til en fantastisk trilogi.

Animationsfilmen Toy Story 4 er den fjerde fortælling i den populære Pixar-serie om Woody, Buzz Lightyear og alle de andre levende legetøjsfigurer, der begyndte med Pixars Toy Story (1995). Det er 9 år siden sidst, hvor Toy Story 3 ellers flot havde afrundet trilogien med at Anders’ legetøj var givet videre til en ny generation i form af den søde pige Bonnie.

Og det er da også her, at historien begynder. Legetøjet lever hos deres nye ejer Bonnie, men Woody oplever at han oftere og oftere ender inde i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting. Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye legetøj Gafli.

Gafli har Boonie selv hjemmelavet på skolen og denne består af en engangsgaffel og et stykke piberenser. Men Gafli har svært ved at finde sin nye plads i verden og kalder sig selv ”skrald”. Derfor forpligter Woody sig til at passe på Gafli i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men Woody og Gafli bliver væk fra resten af familien og han får uforsætligt vist sin nye ven, hvor stor en verden, det kan være for et legetøj. Nu viser både nye venner og fjender heriblandt Woodys gamle flamme, Bo Peep, hvor store udfordringer verden afføder.

Holdet bag den nye Toy Story 4 er en blanding af velkendte ansigter og så et helt nyt, den spillefilms-debuterende instruktør Josh Cooley. Historien er blandt andre sat sammen af den oscarvindene Andrew Stanton (WALL·E, 2008 og Find Nemo, 2003) og Pixar-medgrundlæggeren John Lasseter (Toy Story, 1995 og Monsters, Inc., 2001, Biler, 2006). Så der er ikke overladt særligt meget til tilfældigheder med Pixars animationsflagskib.

Også derfor formår Toy Story 4 ganske udmærket både at underholde med humor, alvor og til tider uhygge samtidigt med ikke blot at kopiere dens forgængere. Historien er velfortalt som de bedste Pixar-film og selvom man havde affundet sig med at trilogien var slut, så lykkedes det faktisk at give noget mere af det gode i fireren.

Toy Story 4 er langt bedre end frygtet og viser sig faktisk at være en dejligt gensyn med de elskede legetøjsfigurer. Intet kan slå trilogien, men fireren er en ganske hæderlig og vellykket efterfølger.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Disney.

Titel: Toy Story 4
Original Titel: Toy Story 4
Premieredato: 12. december 2019
Instruktør: Josh Cooley
Skuespillere: Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Madeleine McGraw, Christina Hendricks, Jordan Peele, Keanu Reeves, Ally Maki
Spilletid: 100 min.
Selskab: Pixar, Disney, 2019
Genre: Familie , Tegne- og animationsfilm
Link: https://disney.dk/toy-story-4


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...