Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Triple 9

8. november 2016 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Triple 9 billede

Kupfilm er ikke et kup.

En gruppe kriminelle bestående af Michael Atwood (Chiwetel Ejiofor), Russell Welch (Norman Reedus), og hans bror Gabe (Aaron Paul), samt to korrupte betjente; Marcus Belmont (Anthony Mackie) og Franco Rodriguez (Clifton Collins, Jr.), røver en bank for at skaffe en bestemt bankboks, som indeholder information, der kan omvælte domfældelsen af en russisk mafiaboss. Da Michael bringer tyvekosterne til mafiabossens kone, Irina (Kate Winslet), får de ikke belønningen som lovet, men i stedet giver hun Michael og hans besætning en anden mission.

Gruppen beslutter sig for at lave et ”Triple 9”-scenarie, som betyder at lave en afledningsmanøvre ved at lokke hele politistyrke hen til en skudt politibetjent. Og valget af betjent-offer bliver den Marcus’ nye partner Chris Allen (Casey Affleck). Men selvfølgelig går tingene ikke så let.

Triple 9 er en amerikansk krimi-thriller instrueret af John Hillcoat, der foruden et hav af musikvideoer, er kendt for westernfilmen The Proposition (2005) og det post-apokalyptiske drama The Road (2009). Manuskriptet til Triple 9 er skrevet af Matt Cook og manuskriptet stod på den eftertragtede ”Black list scripts” i 2010, en liste som hvert år indeholder de hotteste film, der endnu ikke er blevet produceret.

At se Triple 9 er en tvetydig oplevelse. På den ene side er action-sekvenserne filmens største styrke med tempodrivende scener, der får dig til at sidde på kanten af sædet med sveddrypende håndflader. På den anden side er flere af scenerne ind imellem uvedkommende og uinspirerende med tamme dilemmaer og svage problematikker. I sidste ende vejer de højspændte røverier ikke resten af mismaset op. Heller ikke den store talentmasse af skuespillere kan desværre løfte filmen yderligere.

Filmen minder om Ben Afflecks The Town (2010) eller Michael Manns Heat (1995), men i modsætning til sidstnævnte kan den bestemt ikke holde sin længde og virker alt for lang til sidst. Faktisk bliver man til tider i tvivl om, hvad filmen egentlig handler omFilmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Triple 9
Original Titel: Triple 9
Premieredato: 22. september 2016
Instruktør: John Hillcoat
Skuespillere: Woody Harrelson, Casey Affleck, Norman Reedus, Kate Winslet, Clifton Collins Jr., Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Teresa Palmer, Gal Gadot, Aaron Paul, Michael Kenneth Williams, Michelle Ang, Terence Rosemore, Lle, Terri Abney, Alexander Babara
Spilletid: 115 min.
Selskab: Universal Pictures, 2016
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...