Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Trust the Man

22. september 2006 af Søren Falgaard

1 stjerner Skriv en kommentar

Trust the Man billede

Trust the Man er en ualmindelig ligegyldig romantisk komedie om kærlighedens vilkår for to par i den moderne storby

I Trust the Man følger vi fire mennesker, der repræsenterer to vennepar. De to par lever og bor i den urbane verden, hvor der arbejdes, kværuleres og er utroskab på spil.

Det ene vennepar består af Tom (David Duchovny) og Rebecca (Julianne Moore). Hvor Duchovny har et ganske almindeligt kontorjob, fører Rebecca sig frem på de skrå brædder som skuespillerinde. Men snart finder vi ud af, at the man ikke har helt styr på det hele, for Tom er besat af sex og Rebecca virker ikke synderligt interesseret i at opfylde hans behov på lagnerne.

Sideløbende følger vi Tobey (Billy Crudup) og Elaine (Maggie Gyllenhaal). Igen virker de to glade og lykkelige sammen på overfladen, men Tobey har en dovenlars, der holder mere af at sidde foran skærmen og af at flytte sin bil til en ny parkeringsplads, frem for at give parforholdet den pleje det behøver.

Så det går naturligvis galt for de to par. Mændene kan ikke levere, hvad der skal til og kvinderne forsøger at flytte sig videre fra deres problematiske forhold. Og så er der egentlig ikke meget mere at sige om den romantiske komedie. For de elementer, der skaber en fin film indenfor genren udebliver totalt. Filmen er næsten blottet for charme og replikkerne virker flade og forfladigende.

De store øjeblikke, hvor vi skal føle med karakterne er derfor utroligt få, ligesom roserne for gode skuespilpræstationer og synes at være svære at rive ud af ærmet i dette tilfælde. Og så meget desto mere skuffende er det at se filmen, for hvad sker der for en tidligere så god skuespillerinde som Julianne Moore, der virker helt ved siden af i denne rolle, og for hvem samspillet med den efterhånden noget udrangerede David Duchovny så absolut ikke stråler af kærlighed.

I det store hele har Julianne Moores real life mand Bart Freundlich, manden bag den amerikanske reindspilning af Klatretøsen, skabt en gennemgående ligegyldig film, der mere virker som tidsspilde end noget andet.

Titel: Trust the Man
Original Titel: Trust the Man
Premieredato: 22. september 2006
Instruktør: Bart Freundlich
Skuespillere: David Duchovny, Julianne Moore, Billy Crudup, Maggie Gyllenhaal, Bob Balaban, Ellen Barkin, Justin Bartha, Liam Broggy, John Ellison Conlee, Dagmara Dominczyk
Spilletid: 103 min.
Selskab: Sidney Kimmel Entertainment
Genre: Romantik
Link: http://www2.foxsearchlight.com/trusttheman/

banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...