Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Uden Trusser i Alperne.

27. februar 2011 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Uden Trusser i Alperne. billede

Alpe-lir og lagkage-komik i højeste gear, tilsat fadøl og kåde Svenske piger. Det er opskriften på en ægte Tyroler-komedie. Uden Trusser i Alperne er glimrende underholdning.

Niki Moser (Wolf Goldan) har lovet sig væk til borgmesterens (Josef Moosholzer) datter Marianne (Scarlett Candy). I medgift har han fået 400.000 som han har sat i et nyt alpehotel. Problemet er bare at hotellet ikke går for godt. De eneste de har boende er en bøsse (Oliver Linow), der er blevet gift med en kvinde, hvilket selvsagt giver lidt bøvl i dobbeltsengen. Men det går heller ikke for godt imellem Marianne og Niki. Hun vil ikke have ham, for hun har hørt dårligt om hans potens. Men alligevel hjælper hun ham med at ligge en plan for at redde hans økonomi. Sammen med vennen Toni (Jurgen Schilling) beslutter de sig for at lave stedet om til et sportscenter. De vil så invitere ministeren (Jacques Herlin) i byen derop, så han kan skyde nogle penge i projektet. For at hotellet ikke skal virke helt tomt støver Toni nogle Svenske turistpiger op, og invitere dem til at bo der gratis. Ligeledes finder Marianne nogle mænd fra et Tyrolerband og invitere dem. Det hele går imidlertid ikke helt nemt. For ministeren har sin elsker med, skarpt forfulgt af hans matrone af en kone; og oven i det hele flygter 2 sindssyge fra et nærliggende hospital, og da de gør deres entre på Alpehotellet, bliver forviklingerne større end nogensinde.

Uden Trusser i Alperne fortsætter stilen fra Munter Sextur på Alpehotellet, Uden Trusser i Tyrol og Liderlige Bukke i Bangkok. Uden Trusser i Alperne er en ægte Alpe-hyler, der er som taget ud af et Tv-program for RTL.

Humoren er for det meste under bæltestedet, og man er ikke bange for at krydre figurernes replikker med ”der er en flue i min suppe-vitser”. Ellers så bliver man præsenteret for scener hvor borgmesteren slår en prut der er så stor, at WC’ets vægge falder sammen om ørene på ham. En anden gang får den kære borgmester en gang frisk gylle spulet ud over sig, og en treide karakter bliver skidt i hovedet af en ko. Hotellets homoseksuelle gæst tror han kan bruge sit tis som benzin på sin knallert, hvilket resultere i en kæmpe eksplosion. Listen over pinlige og groteske optrin er lang.

Hvis man ikke syntes nogle af de ovenstående scener lyder specielt sjove, så bør man holde sig langt væk fra denne specielle Tyske genre. Men hvis man til gengæld er blevet interesseret, så er der masser af spas at hente i de indtil videre 4 udgivelser, som Another world Entertainment har været så flinke at berige os med.

Uden Trusser i Alperne er bestemt underholdende, og vil til alle tider kunne bringe smil frem på de flestes læber. Så er du trist, og har du sorg i sinde, så smæk Hurra - Die Schwedinnen sind da i afspilleren. Frem med de Bayerske pølser og skænk dig selv en kølig fad og ring til vennerne. Det vil med sikkerhed blive en herlig drengerøvsaften.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af et slideshow med billeder fra filmen, filmens trailer og et trailershow med andre AWE udgivelser, de fleste i den lidt mere lumre ende.

Ekstramaterialet får 1 stjerne ud af 6 mulige.

Billedet står flot og lyden kan høres i Tysk Dolby Digital.

Uden Trusser i Alperne kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another world Entertainment.

Titel: Uden Trusser i Alperne.
Original Titel: Hurra - Die Schwedinnen sind da.
Premieredato: 18. januar 2011
Instruktør: Franz Josef Gottlieb.
Skuespillere: Josef Moosholzer, Wolf Goldan, Scarlett Candy, Oliver Linow, Jurgen Schilling, Jacques Herlin.
Spilletid: 81 min.
Selskab: 1978
Genre: Andetbanner
Overskrift Højre Block
Brænd alle mine ...
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The InspectionKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...