Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Underworld Evolution.

21. september 2006 af Gert Sørensen

5 stjerner Skriv en kommentar

Underworld Evolution. billede

Selen er endelig tilbage….

Den århundrede gamle strid imellem varpyrer og varulve er blusset op. Selene (Kate Beckinsdale) er en vampyr, der har skiftet side fra vampyr til varulv, da hun fandt ud af at vampyren Victor (Bill Nighy) stod bag nedslagtningen af hendes familie. Hun har nu slået sig sammen med Michael (Scott Speedman) en hybrid imellem en menneske og en vampyr, som hun også har fået varme følelser for. De er begge jaget vildt, både af vampyrer og mennesker. Vampyren Marcus (Tony Curran) er på jagt efter Selene. Hun bærer uden at vide den, nøglen til den viden Marcus skal bruge, for at sætte sin bror William på fri fod. Han er på grund af sin ekstem voldelige karakter, blevet låst inde i en kiste, og har været det i flere århundreder. Selene opsøger en mand der kan hjælpe hende med at forstå, hvorfor Marcus har brug for den viden hun indeholder. Hun opsøger Adrian Tanis (Steven Mackintosh) der er en bortvist historiker. Han fortæller at nøglen til den hele, ligger hos Alexander Corvenius (Derek Jacobi) – det viser sig nemlig at han er far til Marus og William.

Selene´s opgave bliver nu at forhindre at Markus og William bliver genforenet, da det betyder kaos på jorden. Hun har en tro følgesvend i Michael – og de fortsætter sammen kampen imod underverdenen.

Filmen er et helstøbt action brag. Der følger naturligt efter Underworld. Der er endnu engang lagt op til et slag mellem varulve og vampyrer der kæmper en kamp imod hinanden i vores tid.

Filemn er både flot og fyldt med action, der for en gnag skyld ikke syntes meningsløs og tilfældig. Der er måske enkelte scener hvor det går lidt over gevind, men det er en af filmens stærke sider.
Mikset af gammelt og nyt fungere godt. Nye og gamle våben bruges, ligesom de gamle vampyrer har et andet kodex de lever efter i forhold til mere nutids personer.

Hele historien lægger op til at man har set Underworld, men har man ikke det så gør det ikke så meget da man får de basale hændelser frisket op igen.

Underworld: Evolution er lige sagen for de folk der syntes godt om Underworld samt Blade filmen. Der er masser af action, flotte billeder og gode historier.

Ekstra materiale,

Musik video med Atreayo

Bloodline: from Script to screen
En feature omkring tilblivelsen af manuskriptet bag filmen. Der kommes rundt omkring valget af skuespillere, og karakterens historie og hvordan de har udviklet sig siden den sidste film.

The Hybrid theory – Her gennemgås effekterne fra filmen. Der gåes meget grundigt ind i detalierne omkring nogle af filmens centrale scener. Det er en rigtig gode feature, med mange tekniske detalier, der blandes med green screen scener og de forskellige CGI scener frem til det endelige produkt. De forklarer hvordan man får filmen til at se mere realistisk ud end man får den til ved udelukkende at benytte sig af CGI effekter.

Making Monsters Roar – En gennemgang af de forskellige problemer der var i at have skuespillere i kostumere og skulle spille. Desuden kommer de rundt omkring designet af de forskellige monstre.

The War rages on – Dette er en feature omhandlende stunt arbejdet der ligger bag om filmen.
Ligesom i de andre features taler både fagmændene med forstand på området og skuespilleren, så man får et indtryk af hvordan det er at lave scenerne, både foran og bagved kamaraet.

Production Design – Her kommer vi omkring designet af filmen. Valget af sceneriet og bygningerne i filmen, og hele udseendet af filmen med de mange forskellige sener. Der er lagt meget arbejde i at få både scener fra fortiden samt nutiden til at se mest muligt realistisk ud.

Music and mayhem - Sound design. En feature omkring hvordan man laver lyde og hvordan produktionsholdet ønskede at få filmen til at virke på et andet plan end visuelt.

Der er i det hele taget lagt meget arbejde i ekstra materialet p´å denne udgivelse. Man kunne faktisk godt have ønsket at alt ekstra materialet var kommet på en separat disk som det skete med Underworld, da de mange features tager en del plads på skiven som kunne have været brugt til at optimere billedet lidt mere.

Lyd mnæssigt er Underworld:Evolution helt i top. Filmen giver arbejde til alle højtalere i surround setupet og bassen buldre af sted med fuld hammer. Har man en hjemmebiograf med surround er denne film noget man ikke må snyde sig selv for, for her er der ikke lagt fingre imellem på lydmixet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Underworld: evolution
Original Titel: Underworld: evolution
Premieredato: 28. august 2006
Instruktør: Len Wiseman
Skuespillere: Kate Beckinsdale, Scott Speedman, Tony Curran, Bill Nighy, Steven Mackintosh, Derek Jacobi
Spilletid: 110 min.
Selskab: Lakeshore, Nordisk film, 2006
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...