Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Det Er Drømmen, ...
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

John Wick: Chapt...
John Wick: Chapter 3 - Parabellum billede

Judy
Zombieland: Doub...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Vans Warped Tour ’03 (DVD)

18. juli 2004 af Gert Sørensen

3 stjerner Skriv en kommentar

Vans Warped Tour ’03 (DVD) billede

Hver sommer turnerer The Warped Tour USA tyndt, og spreder punk musikkens budskab til folket.

I 1994 sponsorerede skofabrikken Vans, en punk- rockfestival kaldet The Warped Tour som 10 år senere bringer mere end 60 mere eller mindre kendte punkbands til ca. 50 byer. Touren giver dem mulighed for at blive set af over 500.000 mennesker undervejs.
Vans Warped Tour er den primære festival for Punk rock musikken, samt for BMX og skatere livsstilen.

Vans Warped Tour ’03 er en samling af koncertoptagelser fra touren i 2003, hvor vi får lov til at se 24 af de ca. 60 bands der deltog i touren. De fleste er totalt ukendte for folk uden for Punk- rockmiljøet. DVDen giver ligesom koncerterne folk mulighed for at opleve bands, som man ikke hørt før. Det specielle ved Vans Warped Tour er, at der ikke er en spilleplan hvor man kan se hvornår hovedenavnet spiller. Dette betyder at der som regel, altid er fyldt op når festivalen starter om morgnen da publikum ikke vil gå glip af, at høre deres yndlingsband. I pauserne mellem koncerterne er der interviews med kendte sportsfolk og musikere.
DVDen består af en masse koncertklip med små interviews af deforskellige bands samt folkene der arbejder bag scenerne, imellem hver sang.

Track liste:
Face To Face - You've Done Nothing
Poison the Well - Botchla
Glassjaw - Ape Dos Mil
Vaux - Ride Out Bitch
Avenged Sevenfold - Second Heartbeat
Tsunami Bomb - Say It If You Mean It
Pennywise - God Save The USA
The Used - Say Days Ago
Ataris - So Long Astoria
Rufio - Above Me
Slick Shoes - Darko
Mad Caddies - Road Rash
Less Than Jake - Ghosts Of You and Me
Simple Plan - You Don't Mean Anything to Me
Something Corporate - Woke Up In a Car
Suicide Machines - Did You Ever Get a Feeling Of Dread
The Unseen - Sick Of You
S.T.U.N. - Movement
Andrew W.K. - We Want Fun
Dropkick Murphys - Black Velvet Band
MEST - Rooftops
Rancid - Journey To The End of the East Bay
Sum 41 - Over My Head
Thrice - All That's Left
Denne samling bands henvender sig til et meget lille udsnit af befolkningen, da aggressiv punk ikke er alles kop te, og der bliver råbt, skreget og endda growlet en smugle. Men lige som touren giver denne DVD folk mulighed for at se nogle af de mange fantastiske bands der findes og som aldrig får en single spillet på The Voice. Forskellen på DVDen og en opsamlings plade er at man her får set hvem det er der spiller og får en lille smagsprøve på et band man ellers næppe ville få at se i Danmark. Der findes en feature hvor man kun afspiller sangene og undgår de små interwievs imellem sangene. Denne funktion er fed hvis man bare vil høre sangene og man gider at høre interviewene igen og igen. Desværre er den klippet lidt dårligt og man får oftest lige et par sekunder med før der springes til næste sang hvilket er død irreterende.
Desværre formår DVD’en ikke, at vise den aggressivitet der får udløb under de forskellige koncerter. Der er kun ganske få clips af publikummet, og man får ikke rigtig følelsen af det foregår foran 15.000 mennesker. Man har også helt valgt at forbigå sportsfolkene, der er en stor del af tournéen. Der er blevet plads til nogle få interviews med enkelte sportsfolk, men desværre er der ingen billeder fra ramperne, som flyttes med under hele touren, og benyttes af både skatere og BMX folk.

Billede:

Alle koncerterne og interviewene er optaget forskellige steder på touren, og billedkvaliteten er ikke helt i top, men det skyldes primært at koncerterne er optaget med et digitalt videokamera og ikke med et 35 mm kamera som normale biograffilm.

Lyden:

Desværre er lyden også til steder forholdsvis dårlig, og sange bliver umulige at forstå hvilket er ret frustrerende da det er en musik DVD, og derfor burde lyden have topprioritet.

Ekstra Materiale

Extendet interviews: denne feature har 12 udvidede versioner af de interviews der også er med imellem sangene på DVD´en. De er alle præget af dårlige lyd.. Intervieweren er umulig at forstå, og man har derfor ikke mulighed for at høre de spørgsmål der bliver stillet til musikerne, desuden stilles de samme spørgsmål igen og igen hvilket hurtigt bliver trættende at hære på. Man kommer bl.a. til høre lidt for meget om, hvordan de alle glæder sig over at de har private toiletter.

Lisa Johnson’s Photo gallery: Dette er en feature, hvor man til lyden af en punksang bliver vist billeder taget af Lisa Johnson under festivalen. Det er rart at der for engangsskyld er lyd og beskrivende tekst til billederne. Billederne giver et billede af, hvad der ellers sker bag scenerne på festivalen, samt vi får set nogle af de bands der ikke var med på musikdelen af DVDen.

Weblinks: Her kan man komme ind på Vans Warped Tours hjemmeside, udgiveren af musiken, samt DVDens hjemmeside.

Robert Williams: Her får man adressen hvor man kan se kunst lavet af Robert Williams. En total værdiløs feature.

Kung Fu Films: tager os hen på Kung Fu’s hjemmeside, hvor man kan købe andre af deres udgivelser.

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark.

Titel: Vans Warped Tour ’03
Original Titel: Vans Warped Tour ’03
Premieredato: 28. juni 2004
Genre: Andet
Link: http://www.warpedtour.com/


banner
Overskrift Højre Block
After
Skin
Leave no Trace
Maleficent: Mist...
Blinded by the L...
MANDSKORET
Long Shot
Dronningen
Buñuel i Skildpa...
Fat FrontKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...