Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Violent City

7. april 2007 af Søren Falgaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Violent City billede

Meget ujævn Thriller der lever af Charles Bronsons coolness, Jill Irelands udseende og Ennio Morricones musik

På overfladen er han lykkelig, da vi møder Jeff Heston på havet med sin elskede, men han gemmer på en fortid som en af mafiaens fremmeste mordere. Fortidens skygge lurer og indhenter ham, og idyllen brydes i en dramatisk skydeduel. Men Jeff Heston er ikke sådan at slå ihjel og inden længe, er den dødsens farlige mand på jagt efter de folk, der tog lykken fra ham.

Det bringer vores hitman til racerløb og videre ud i den voldelige by, hvor storskurke, småsvindlere og femme fatalekvinder er den virkelighed, helten må bevæge sig i.

Violent City er ingenlunde en storfilm. Det er en gooffy sag, der spiller på de værste klicheer. Men med den nok så berømte B-skuespiller Charles Bronson med sit karakteristiske stenansigt og hårdføre image har den alligevel lidt at byde på. Musikken er også værd at lægge mærke til, da den er lavet af alle tiders bedste spagettimusikmester Ennio Morricone. Således er scenen sat i Sergio Sollimas SpagettiThriller, der underholder uden at hæve sig over niveau.

Plottet er uden tvivl umådeligt tyndt og lettere kitchet, hvilket understreges af skuespillet, der udover Bronson inkluderer dennes kone Jill Ireland, der er overmåde smuk men ikke besidder de store dramatiske kvaliteter. Interessant er også dn evigt onde Telly Savalas, der med sin kuglerunde isse og grækerudseende spiller den beregnende gangsterboss.

Violent City er med andre ord en seværdig spændingsfilm, selvom den rent objektivt er en meget tvivlsom film. Med spagettistemning og Bronson ved roret føres man på den måde ind i et univers, der ikke er troværdigt men ganske underholdende som klichebåren tidsfordriv.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
On Air Video.

Titel: Violent City
Original Titel: Violent City
Premieredato: 20. februar 2007
Instruktør: Sergio Sollima
Skuespillere: Ray Saunders, George Savalas, Telly Savalas, Benjamin Levy, Jill Ireland, Michel Constantin, Umberto Orsini, Charles Bronson, Peter Dane
Spilletid: 103 min.
Selskab: 1970
Genre: Thriller
Link: http://www.imdb.com



banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...