Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Det Er Drømmen, ...
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Aladdin
Aladdin billede

Judy
John Wick: Chapt...
Maleficent: Mist...
Valhalla
Long Shot
Zombieland: Doub...
Stalker
Mary Queen Of Scots


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Voksne piger på spring

29. januar 2016 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Voksne piger på spring billede

Marie og Eric har været kærester i mange så, og nu beslutter de sig for, at købe deres første lejlighed sammen. Men midt i al lykken får Marie kolde fødder, og tvivler pludselig på hendes livssituation. Hun vælger Eric fra, til fordel for fest og hygge med sine veninder. Men det er ikke ubetinget sjovt, at være single midt i trediverne. Voksne piger på spring er en dejlig Fransk komedie, der på en morsom måde beskriver den ofte så svære kærlighed.

Fransk film har i mange år haft god tradition for at lave fine og rammende komedier, der på en finurlig og dramatisk måde laver sjov med livets alvorligheder. Voksne piger på spring er en af slagsen, og er man til Fransk komik og alvor blandet sammen i en stor godtepose, er denne film lige noget for dig.

Marie og Eric har været kærester siden skolen, og nu 10 år efter køber de deres første lejlighed sammen. Alt burde være ultimativ lykke, men tvivlen overmander pludselig Marie, og spørgsmålene om hendes fremtidige tilværelse, med den snottede allergiker Eric, er pludselig mange. Eric bliver sat for døren, og nu står det vilde singleliv og banker på. Men selvom Maries veninder, og specielt single moderen Sandra, er gode til at tage hende med i byen for at feste igennem, er det ikke nemt at være single kvinde i trediverne. Det biologiske ur tikker om kap med de mange mænd, der bare vil i bukserne på hende, og Marie kommer endnu engang i tvivl om hendes livssituation, og om lykke mon nogensinde vil smile til hende igen.

Voksne piger på spring rammer plet med sin fint afmålte blanding af komik og drama, og manuskriptet byder på situationer, som de fleste nok kender til, enten fra dem selv eller fra vennekredsen. Dette gør, at man ikke kan lade vær med at holde af de forskellige karakterer, og specielt Marie der bliver blændende fremstillet af Camille Chamoux, er en troværdig og elskelig karakter, og som tilskuer både griner og græder man med hende.

Voksne piger på spring er ikke en decideret tøsefilm. Mændene kan også sagtens kigge med, og få en fornøjelig oplevelse ud af det.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af Filmens Trailer, et kort slideshow med billeder fra filmen, og en håndfuld trailers fra andre udgivelser af AWE.

Flot overførsel til DVD og lyden kan høres i Fransk Dolby Digital 2.0 og 5.1. Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Voksne piger på spring er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Voksne piger på spring
Original Titel: Les Gazelles.
Premieredato: 29. januar 2016
Instruktør: Mona Achache.
Skuespillere: Camille Chamoux, Audrey Fleurot, Anne Brochet, Josephine De Meaux
Spilletid: 96 min.
Selskab: 2014
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Dronningen
Buñuel i Skildpa...
Fat Front
Edmond
The Vanishing
Breakthrough
Captain Marvel
The Walking Dead...
Joker
GooseboyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...