Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Wallace & Gromit - The Curse of the Were-Rabbit – Soundtrack.

26. marts 2006 af Henrik Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB SOUNDTRACKET HER

Wallace & Gromit - The Curse of the Were-Rabbit – Soundtrack. billede

Hans Zimmer har produceret dette spændende og dynamiske soundtrack, der underbygger den fantastiske historie på fineste vis. Lige spændende og iderigt som filmen.

Nick Park og hans hold af dygtige folk, er heldigvis aldrig holdt på med at lege med modellervoks. Og heldigvis for det, for med deres karakterer Wallace og Gromit, har de skabt nye standarter for hvad der kan lade sig gøre med modellervoks. Deres første spillefilm med den elskelige mand der elsker ost og opfinder den ene gale dingenot efter den anden, og hans hund Gromit, der altid må redde dagen, når det ser sortest ud.

Nick Park har altid formået at ligge sine modellervoksfilm så tæt op af rigtig spillefilm som muligt. Han bruger de samme virkemidler som hvis det var rigtig film. Klip, fotografering, historie og ikke mindst musik.
Specielt musikken er også her en vigtig ting, der får de fantastiske set-ups til at virke både spændende og yderst dramatiske.

Til The curse of the Were-Rabbit, har en stor flok musikere givet deres bidrag: Julian Nott, Rupert Gregson-Williams, James Michael Dooley, Lorne Balfe og Alastair King.
Trådende er samlet af producer Hans Zimmer, der efterhånden har et langt bagkatalog af soundtracks bag sig, siden han skrev sig ind i filmhistorien med hans lille muntre melodi til Cruise/Hoffman filmen Rainman.

Trackliste:

A Grand Day Out
Anti-Pesto To The Rescue
Bless You, Anti-Pesto
Lady Tottington & Victor
Fire Up The Bun-Vac
Your Ladyship
Brainwash & Go
Harvest Offering
Arson Around
A Big Trap
The Morning After
Transformation
Ravaged In The Night
Fluffy Lover Boy
Kiss My Arrrtichoke
Dogfight
Every Dog Has His Day
All Things Fluffy
Wallage & Gromit

Der er meget forskelligt at hente på soundtracket til Wallace & Gromits første spillefilm.
Nr. 1: A Grand day out, sætter stemningen og snart bliver man trukket ind i det fantastiske univers. Track 2: Anti-pesto to the rescure, er en ren wow oplevelse. Stort opsat stryger orkester og gang i den, så selv den mest svulstige soundtrack anmelder skulle blive tilfredsstillet. Ligeledes krydres flere af numrene med stort opsatte kor der sætter den uhyggelige og dramatiske stemning. Track 12: Transformation er en walz, der i et opskruet tempo fint fortæller om forvandling til Were-Rabbit. Det er en karruseltur af format, der ikke er nem, ikke at bliver imponeret over. Og bedst som man tror, at overraskelsernes tid er forbi, kommer track 15: Kiss My Arrrtichoke der på finurligste vis indeholder en hel jazz sektion. Yderst veloplagt og forfriskende.
Hele dette fantastisk underholdende soundtrack er lige så spændende og iderigt som filmen. Det er en nydelse at bare skrue op for anlægget og lade sig overvælde af de stort opsatte numre, der bare brager derud af: Det er ren nydelse for øregangene og bestemt et soundtrack der sagtens kan lyttes til selvom man ikke har set filmen.

Soundtracket er venligst stilet til rådighed af Danacord.

Titel: Wallace & Gromit - The Curse of the Were-Rabbit.
Original Titel: Wallace & Gromit - The Curse of the Were-Rabbit.
Premieredato: 3. oktober 2006
Genre: Andet



banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...