Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Wanderlust

7. september 2012 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Wanderlust billede

Når almindelige borgere trænger til luftforandring, får man ikke altid hvad man ønsker sig...

George (Paul Rudd – Role Models) og Linda (Jennifer Aniston - Venner, Bruce Almighty) står pludselig ansigt til ansigt med arbejdsløshed. Og da det blot giver Georges bror Rick en anledning til at prale og blære sig med sin velstand i uhørt utålelig grad, ja så tager George og Linda springet ud i de frie liv hos kollektivet Elysium. Det ledes af en fyr kaldes Seth (Justin Theroux – Your Highness, Miami Vice) som viser dem hvor behageligt og frisindet livet kan være når man giver slip på stress og materielle goder. George og Linda drages mod dette grundsyn og prøver alt hvad de kan at komme under huden på denne nye tilværelse. Linda har umiddelbart noget nemmere ved det end George, og det resulterer i en række små pinlige optrin.

George må dog sande at det i sidste ende ikke er så let at give sig fuld ud som medlem af kollektivet. Specielt ikke når et af grundprincipperne er at man deler alt og er fælles om alt. Det betyder at Linda også skal deles, og det havde George ikke lige set komme. Og nu starter en kamp for George for at beholde hans elskede for sig selv.

Wanderlust er en klassisk komedie, med delelementer af både falde på halen humor og en dosis romantik. Udsprunget af opskriften vedrørende at havne i en flok som man umiddelbart ikke passer ind i, for det kræver sin mand (og kvinde) at acceptere så sære individer som nudisten og forfatterspiren Wayne (Joe Lo Truglio – Superbad, Pineapple Express), opportinusten Carvin (Alan Alda – MASH, The Aviator og senest Tower Heist) og den skønne Eva (Malin Akerman – Catch .44, Watchmen, Rock Of Ages). Vi slipper heller ikke for Georges udvandring til sidst, indtil han må sande at han må vende tilbage til Elysium for at genvinde Linda. Alt er mere eller mindre velkendt – vi er blot rykket i kollektiv midt ude i skoven.

Wanderlust har sine øjeblikke og fungerer for så vidt fint hele filmen igennem. Men den opnår aldrig rigtig at peake, og til tider kan selve kollektivets oplevelser virke noget hysteriske som modvægt til ikke at kunne levere jokes og skæve indfald nok. Som genrefilm og som selvstændigt værk i en i forvejen overbebyrdet branche, så er Wanderlust den bløde mellemvare.

Udgivelsen indeholder noget så usædvanligt som en 80 minutters sammenklipning af en alternativ version af filmen, altså hvordan ville Wanderlust havde taget sig ud, hvis alle de fraklippede scener var blevet puttet ind i korrekt rækkefølge. Det giver et helt andet udtryk. Enkelte momenter er ganske sjove, andre er total way out. Ekstra materialet indeholder også en række fraklip som man ikke kan lade være med at smile af, for skuespillerne har mere end svært ved at holde masken.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Wanderlust
Original Titel: Wanderlust
Premieredato: 24. juli 2012
Instruktør: David Wain
Skuespillere: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Alan Alda, Malin Akerman, Justin Theroux
Spilletid: 98 min.
Selskab: Universal Pictures, Relativity Media, 2012
Genre: Humor , Romantik
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...