Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Twisters
Twisters billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

We Own the Night

16. april 2008 af Diana Monica Szatanik

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

We Own the Night billede

Joaquin Phoenix og Mark Wahlberg spiller de to brødre, som lever på hver deres side af loven. Men når alt kommer til alt, har de kun hinanden at støtte sig op ad.

Bobby Green (Joaquin Phoenix) er manager på New Yorks mest smarte in-sted El Caribe, hvor narkokongen Vadim (Alex Veadov) holder til. Bobbys far Burt (Robert Duvall) og bror Joseph (Mark Wahlberg) arbejder for politiet, og ønsker at fange Vadim, da han mistænkes for at stå bag nye, snedige metoder hvad angår narkohandel.
Det eneste sted de ved Vadim holder til, er i Bobbys natklub og derfor stormes stedet.
Forholdet mellem Bobby, Joseph og deres far er meget anspændt, og bliver ikke bedre efter politiets indtrægen i natklubben.
Bobby vælter sig i stoffer, fest og sin smukke kæreste Amada (Eva Mendez), hvor Joseph og Burt forsøger at holde orden i gaderne, som bliver mere og mere blodige.

Det hele tager en 180 graders drejning, da Joseph bliver skudt ned foran sit hjem. Heldigvis overlever han, og hurtigt finder Bobby ud af at det er Vadim der står bag det. Inden længe står Bobby klar til at hjælpe politiet, men da han bliver afsløret med mikrofon på sig, under et møde med Vadim, bliver hans liv pludselig forvandlet til et mareridt, hvor skiftende hotelværelser og konstant politibeskyttelse er dagligdagen.

Både Burt og Joseph kæmper nu for at Bobby og Amada kan forblive skjult, men det skal vise sig, at en blandt dem, ikke har rent mel i posen.

Min første tanke om 'We Own the Night' var, at den må jeg bare se! Heldigvis har det vist sig, at filmen er virkelig god. Først og fremmest er skuespillet langt over gennemsnittet, og som altid er Joaquin Phoenix perfekt til rollen, som den 'slemme'. Mark Wahlberg har aldrig rigtigt imponeret mig, men det var rart at se ham i en seriøs rolle. Her er han ikke den overspillede seje fyr, eller ham den lækre, pigerne kigger langt efter. Han er en helt almindelig mand, med et farligt job – og spiller rollen yderst troværdigt.
Robert Duvall er efterhånden en veteran i branchen, og det ses også på hans præstation, som virkelig slår igennem.
Smukke Eva Mendez spiller Jacquin Phoenixs kæreste, og jeg skal ærlig indrømme jeg aldrig har været imponeret af de latinske babes, der ofte er en del af film med sex, fart og farlige fyre. Dog har Eva Mendez en personlighed og et talent, som næppe kommer på højde med mange af de andre Hollywood skuespillere.

Udover at filmen har en solid bund med talentfulde skuespillere, er måden, den er filmet på, meget lig det tempo og humør de enkle scener er i. Slingrende biljagt, bliver hurtigt mere troværdigt, når kameraet følger med i de svingende bevægelser.

'We Own the Night' er ikke en one time fornøjelse. Dette er helt klart en film der er værd at have på hylden. Den har alt hvad en god film kræver; en god historie, fantastiske skuespillere og en instruktør der formår at fange seeren!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sandrew Metronome.

Titel: We Own the Night
Original Titel: We Own the Night
Premieredato: 1. april 2008
Instruktør: James Gray
Skuespillere: Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Robert Duvall, Eva Mendez
Spilletid: 117 min.
Selskab: Columbia Pictures, Sandrew Metronome, 2008
Genre: Thriller
Link: http://www.myspace.com/weownthenightfilmen


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...