Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

We Still Kill The Old Way

13. april 2016 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

We Still Kill The Old Way billede

Så kan du godt gøre klar til en morfar, og nej det er ikke en lur. Det er et skydegalt jakkesæt ganget med 4...

Kan du huske Steven Berkoff? Superskurken fra 80’ernes glade actiondage? I 1983 i rollen som General Orlov i James Bond-filmen Octopussy. Året efter som bad guy Victor Maitland som Eddie Murphy har sit hyr med i Frækkere End Politiet Tillader og i 1985 som den russiske helikopterpilot Podovsky over for Sylvester Stallones Rambo-film nummer 2.

Den 78-årige skuespiller er stadig en travl herre og har masser af præstationer på vej. Her skal vi beskæftige os med Berkoff i endnu en skurkerolle – eller det vil sige, en sympatisk skurk faktisk. Charlie Archer er nemlig en pensioneret gangster, som ved en tilfældighed overværer East End banden E2 gruppevoldtage en ung pige. Charlie lægger sig imellem, hvilket udløser bandens vrede og en byge af slag og spark udløser Charlies død. Den bestialske E2 gruppering skildres utroligt barskt og det er tydeligt at den udøvende vold mod Charlie først stopper når Charlie ligger helt stille og ikke trækker vejret. En voldsom scene som virkelig pirrer til seerens had til de unge mennesker som tilfredsstilles ved denne gerning, alt imens den ydmygende optages på mobiltelefon. E2 har dog gjort regning uden bod. Da Charlies bror Ritchie hører om det hændte, så drager han fra Spanien til London for at gøre regnskabet op. Da han ikke får den store hjælp fra det lokale politi – som i øvrigt er bange for E2 – hanker Ritchie op i sig selv og 3 aldrende gangstere. Med hver deres blakkede fortid i et beskidt miljø indleder de et hævntogt mod banden og i særdeleshed lederen Aaron (som jeg næsten nåede at hade lige så meget som Kong Joffrey i Game of Thrones)!

De gamle gutter består, foruden Ritchie (Ian Ogilvy), af Arthur (James Cosmo), Butch (Tony Denham) og Roy (Christopher Ellison). Pensionisterne kan stadig deres kram ud i brugen af knojern, køller, skydevåben og boremaskiner! Det er en form for justice taken to the next level. På blot halvanden time kommer man til at holde af og heppe på de gamle nisser, på trods af deres hårdhændede metoder. Det er langt hen ad vejen et opgør mod en ungdomskultur som lever i en rus af egoisme og energi via andre menneskers frygt. E2 render rundt og ødelægger alle andres liv i en overbevisning af udødelighed, og præcis derfor er det så befriende at se selvtægt udfoldet på film i stil med Harry Brown, Death Sentence og lignende. Det skægge er at man får en umådelig lyst til at se mere til Ritchie og hans flok, og tålmodigheden betaler sig hvis man holder ud til efter rulleteksterne. Her annonceres det nemlig at We Still Steal The Old Way er på vej…

Hvem sagde at det grå guld ikke kan agere actionstjerner? We Still Kill The Old Way beviser det på flere planer. Her er ikke noget med Too Old For This Shit, nej det er bare med at få høvlet nogle bønner i kammeret og så pedalen i bund. Sacha Bennett har kreeret en særdeles underholdende og makaber gryderet, hvor man egentlig ender med at befinde sig godt med plejehjemmets blodtørst.

We Still Kill The Old Way –udgivelsen indeholder lidt forskelligt bonusmateriale. Du kan spendere 17 minutter bag om kameraet på filmen samt et 11 minutters interview med filmskaberne. Se også den officielle trailer for filmen samt smugkig på andre aktuelle udgivelser.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Another World Entertainment.

Titel: We Still Kill The Old Way
Original Titel: We Still Kill The Old Way
Premieredato: 10. marts 2016
Instruktør: Sacha Bennett
Skuespillere: Ian Ogilvy, James Cosmo, Steven Berkoff, Danny-Boy Hatchard, Lysette Anthony, Alison Doody, Christopher Ellison, Tony Denham, Red Madrell, Dani Dyer, Adele Silva, Nicky Henson, Anouska Mond
Spilletid: 90 min.
Selskab: Anchor Bay Films, Richwater, 2014
Genre: Action , Krimi


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...