Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Welcome to New York.

16. februar 2015 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Welcome to New York. billede

Instruktøren Abel Ferrara er kendt for at være en direkte og kompromisløs instruktør der gerne går over stregen, for at fortælle sine historier. I hans nyeste film Welcome to New York arbejder han sammen med en af Fransk films, på alle måder, store skuespiller Gerard Depardieu, og det er der kommet en sprængfarlig cocktail ud af.

Mr. Devereaux er en betydningsfuld og på mange måder magtfuld mand. Han svømmer i penge, og hans vaner er i den dyre ende af skalaen. Han håndterer med sikkerhed nationens økonomi, men når det kommer til hans egne drifter, er han knap så sikker på sig selv. Devereaux har en umættelig trang til sex, og da penge ikke er noget problem for ham, vælter han sig bogstaveligt talt rundt i veldrejede glædespiger. Men en dag går han for vidt. Efter en vild trekant, antaster han en rengøringsdame på hotellet. Hun melder ham til politiet, og nu starter en retssag, der får store konsekvenser for Devereaux’s privatliv og ikke mindst for hans professionelle karirrer.

Welcome to New York var et omtalt og varmt emne på årets Cannes film festival, og har i det hele taget fået meget omtale verden rundt. Ikke mindst fordi en nøgen Gerard Depardieu, vælter sig rundt I det ene sexorgie efter det andet. Heldigvis er filmen andet end det, og både Gerard Depardieu og Abel Ferrara slår fast at de endnu kan overraske på det hvide lærred.

Abel Ferrara lavede i starten af sin karriere exploitationfilmene Driller Killer og MS. 45. Siden blev det til det hårdkogte gangster drama Kings Of New York med Christopher Walken. Kronen på hans værk er den modbydelige, og meget intense Bad Lieutenant, med en helt fantastisk Harvey Keitel i en af hans glansroller. Med Welcome to New York tager Ferrara igen et kontroversielt emne op, og han tager den hele vejen, helt derud hvor nogen tilskuere måske står af. Men man må tage hatten af for en instruktør, der gør hvad han vil og har lyst til.

Har man set Abel Ferrara’s andre film, bliver man også nød til at se Welcome to New York. Denne fine udgivelse fra Another World Entertainment er den komplette uklippede Directors Cut, der indeholder alle de intense sexscener, filmen har været meget omtalt for.

Ekstramateriale.

Der er ikke meget ekstramateriale at finde på denne DVD. Det er muligt at se filmens trailer, og et slideshow med billeder fra filmen. Desuden er der et spændende trailershow med andre af AWE’s udgivelser.

Filmen bliver vist i sit oprindelige format og lyden kan nydes i Dolby Digital 5.1.

Det er muligt at se Welcome to New York med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Welcome to New York.
Original Titel: Welcome to New York.
Premieredato: 16. februar 2015
Instruktør: Abel Ferrara.
Skuespillere: Gerard Depardieu, Jacqueline Bisset.
Spilletid: 120 min.
Selskab: 2014.
Genre: Dramabanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...