Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Welcome to the Jungle

19. juli 2004 af Gert Sørensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Welcome to the Jungle billede

huhej så går den vilde skattejagt

Beck ( The Rock/ Dwayne Johnson) er en “Collector”, en mand der vil hente hvad som helst, hvor som helst, hvornår som helst bare prisen er i orden. Har du penge som du skal have opkrævet er han manden man henvender sig til. Da hans chef giver ham muligheden for at slippe ud af den kriminelle løbebane og starte sin egen restaurant, hvis han løser den sidste opgave, bliver han nødt til at springe til.
Denne opgave indebærer, at han rejser dybt ind i den Brasilianske jungle for at hente chefens søn Travis ( Seann William Scott ) der er på udkig efter en gammel skat, som et rygte siger er gemt et sted i junglen.
Da Beck ankommer til byen, hvor Travis befinder sig, opdager han, at byens beboere bliver holdt under slavelignende forhold af den ondskabsfulde Hatcher (Christopher Walken). Han får byens borgere til at arbejde i de omkringliggende guldminer, og skummer selv fortjenesten. Da Beck forsøger at hente Travis hjem, stiller Hatcher sig i vejen. Han tror Travis og skatten kan ødelægge alt hvad han har opbygget og fører til at hans arbejdere slipper fri. Undergrundshæren, der kæmper imod Hatcher, vil have også fat i Travis. Det skyldes, at de tror at skatten kan befri dem. Alligevel stikker Travis, Beck og oprørslederen Mariana af sammen, væk fra Hatchers styrker. De tager ud for at finde skatten, således at de kan sætte Hatcher ud af spillet.

Welcome to the Jungle er en actionfilm i stil med de to Charlies Angels film og Tiger på spring, drage i skjul hvor våbene ikke bliver brugt i stor stil. I welcome to the jungle er actionen dog mere karatepræget. I filmen forsøges det, at lancere The Rock som den helt store Actionstjerne, der kan overtage rollen efter Arnold, der også har en kort cameo i starten af filmen. Welcome to the jungle har tydeligvis også lært noget af Jackie Chan filmene hvor man med stor succes har sammensat actionhelten med et komisk Sidekick. Her fungerer det også godt, specielt fordi Seann William Scott er helt fantastisk i komiske roller.

Filmen er en typisk actionfilm med et glimt i øjet. Den tager ikke sig selv eller handlingen for højtidelig hvilket er fedt. Seann William Scott er i mine øjne et komisk geni. I rollen som Travis er han lige tilpas ”Stifler” fra American Pie og seriøs. Han ender med at stjæle alle scenerne han er med i.

Instruktøren Peter Berg er nok mest kendt for sin rolle i TV serien ” Chicargo hope / Håbets hospital” der hørte på TV herhjemme for nogle år siden. Med Welcome to the jungle viser han at han kan klare store film opgaver for Welcome To The Jungle er en ganske udmærket film hvis man kan lide Jackie Chan eller de to Charlies Angels film.

Filmen er en actionfilm og ikke mere end det, og den fungere ganske udmærket hvis man ser bort fra et par detaljer. Men det kan man jo sige om alle film så hvis man leder efter god underholdning i et par timer er Welcome To The Jungle et godt sted at lede.

Filmen får 4/6 stjerner

Extra materialet

Kommentarspor med Instruktøren Peter Berg og The Rock: Sammen kommer de med en masse små anekdoter og de er meget gode til at finde fejl i deres film. Hver gang der er bare det mindste galt med filmen, så som drikkeglas der skifter indhold og dværge der render igennem scenen. Alt i alt et meget sjovt spor.

Kommentarspor med Producenten: Dette spor er ikke specielt spændende. De er meget tørre at høre på og der er lange pauser imellem deres kommentare så man skifter hurtigt tilbage til The Rock og Peter Berg igen.

Slettede Scener: Her er en masse scener der ikke klarede det til den endelige film. Flere af scenerne giver faktisk filmen mere mening og burde måske have været med i en Directors Cut. Andre scener er bare forskellige versioner af de scener der allerede er med i filmen bare med andre repliker. Det er et sjovt kik, men heller ikke mere end det.

17 Easter Eggs: Små klip gemt rundt omkring i menuerne. Jeg har selv kun kunne finde 4 -5 stykker. Jeg syntes normalt ikke man skal reklamere med easter eggs da det er noget som man selv skal finde og 17 stk, det er lige i overkanten af hvad man gider at sidde og lede efter, og de burde efter min mening ikke høre hjemme på en DVD.

Appetite for Destruction: Her ser vi hvordan de store eksplosioner og andre special effects blev planlagt og lavet. Vi tages med og ser prøverne før en scene, optagelsen af scenen samt det endelige produkt som kom med i filmen.

Rumble in the Jungle : En kort feature om tilblivelsen af kamp scenerne I filmen.

Running down the Town: Her tager produktions designeren os med rundt i den brasilianske by som film holdet var nød til at bygge for at kunne indspille scenerne i minebyen. Man får et lille indblik i hvor meget arbejde der bliver lagt i filmen for at få den til at se autentisk ud.

The Amazon (Hawaii Style): I denne feature fortæller holdet om hvordan det var at indspille en film på Hawaii. Mest interesant er dog den verbale kamp der er mellem The Rock og Seann William Scott hvor de skiftes til at svine hinanden til bag hinandens ryg, hvilket er virkeligt sjovt at se på.

The Rundown Uncensored: A Rock-umentary: her fortæller filmens dyre træner og aben Camilla om det forhold som The Rock og resten af holdet havde til dyren. Hele featuren er lavet som en dokumentar hvor The Roch i virkeligheden havde et romantisk forhold til aben Camilla under indspilningerne. Den kommer komplet med tilståelser fra The rock og instruktøren der fortæller hvordan Rock ønskede at være tættere på aben og insisterede på at holde en middag for dem. En tåbelig feature efter min mening da den falder helt til jorden.

Walken's World : Her fortæller skuespillerne og instruktøren om Christopher Walken, samt Christopher Walken analysere sin karakter Hatcher. En rigtig god lille feature om en af, i min mening, de bedste skuespillere nogensinde.

Theatrical Trailer: : Welcome to the Jungle. En trailer for filmen. Jeg har aldrig forstået hvorfor man vil spilde plads på en DVD med en trailer for en film man allerede har set. Man kunne godt have benyttet denne plads på noget mere interessant.

Trailer:
Big Fish
Hollywood Homicide
S.W.A.T
Terminator 3
Gothika
Hellboy
Spider-man 2
The Missing

Extra materialet er bedre end forventet for en film af denne type. Man har rigtigt kikket Peter Jackson og LOTR: EE udgaverne over skulderen, dog er indholdet ikke nær så godt eller dybdeborende som LOTR men det er et godt skridt i den rigtige retning som mange andre udgivere kunne lære noget af.

Extra materialet får 5/6 stjerner

Denne film er venligst udlånt af Universal Pictures.

Titel: Welcome to the Jungle
Original Titel: The Rundown
Premieredato: 28. juli 2004
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: The Rock, christopher Walker, Seann william scott, rosario dawson
Spilletid: 99 min.
Selskab: Universial pictures, 2004
Genre: Action
Link: http://www.therundown.com/
The Rock med instruktør Peter Berg
The Rock med instruktør Peter Berg
Christopher Walken i rollen som Hatcher
Christopher Walken i rollen som Hatcher
The Rock og Seann William Scoot hygger sig i træerne
The Rock og Seann William Scoot hygger sig i træerne


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...