Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Wicker Park.

16. marts 2005 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Wicker Park. billede

Josh Hartnett leder efter hans tabte kærlighed i denne thriller. Desværre bliver det aldrig rigtigt spændende som i det originale franske forlæg.

WICKER PARK er en intens thriller om en mand (Josh Hartnett), der bliver besat af jagten på sin tabte kærlighed. Kvinden han elsker er sporløst forsvundet, og nu tænker han kun på en ting, og det er at finde hende igen.
Da han efter 2 år pludselig synes at fange et glimt af hende i menneskemængden på en lokal bar, Bliver han mere klar end nogensinde på at finde hende igen. Men noget i fortiden er ikke helt som det skal være. Og spørgsmålet er også hvorfor hun så pludselig forsvandt for 2 år siden
På vejen mod sandheden om fortiden, fanges han i en affære med en hemmelig beundrer (Rose Byrne), der gemmer sig bag en falsk identitet. Mandens bedste ven ( Matthew Lillard) drages ind i intrigen, da han intetanende indleder et forhold til den mystiske kvinde.
WICKER PARK tager sin tilskuer på en tur frem og tilbage i tiden og overrasker med spring mellem sine karakterers perspektiver. Begæret har mange ansigter og i WICKER PARK er nogle mere farlige end andre.

Josh Hartnett der er filmens trækplaster og internationale stjerne har før vist sit kønne ansigt i film som BLACK HAWK DOWN, og katastrofefilmen ( i mere end en forstand ) PERL HARBOR fra 2000.

Rose Byrne har som Diane Kruger medvirket i TROY fra 2004.
Diane Kruger har desuden slået sit navn fast i nye film som NATIONAL TREASURE fra i år.

Desuden medvirker også Matthew Lillard. Hans ansigt har vi før set i den første SCREAM fra 1996 og på slap line i de to film om hunden SCOOBY DOO og hans venner. Han medvirkede også i teenagefilmen SHE’S ALL THAT fra 1999.

WICKER PARK er endnu en amerikansk genindspilning af en Fransk film. Nemlig L’Appartement af manuskriptforfatter og instruktør Gilles Mimouni.
Til den Amerikanske version er det Brandon Boyce der har skrevet manuskript. Han har før overført Stephen Kings DEN GODE ELEV til filmmanuskript.

I den franske film er det blandt andet Vincent Cassel, der styre løjerne. L’appartement kan varmt anbefales, som en spændende og original fransk thriller, der på grund af dens suveræne historie og gode skuespil, bliver i ens hukommelse lang tid efter rulleteksterne fades ud.
WICKER PARK er blot en skygge af originalen, og den falder hen i mængden af amerikanske thrillers, der med et ungt og hipt cast, appellere til det unge og ukritiske publikum, der er tilfreds med at hovedrolleindehaverne, er smukke unge mennesker. Det være sagt er WICKER PARK flot filmet og i det hele taget velproduceret. Men det være mig en gåde at, det skal være nødvendig at lave et remake af en i forvejen god film. Der er givet vis kun et sørgeligt svar på det spørgsmål, og det er penge. WICKER PARK tjente da også godt ind ved de amerikanske billetluger, til et publikum der ikke gad at læse underteksterne på original versionen. Ærgerligt for dem.
Ekstramateriale:
Biograf trailer.
Outtakes.
Musikvideo.
Sneek peeks.
Interviews.
Fraklippede scener.
Kommentarspor med instruktøren.

Ekstramaterialet er ikke specielt spændende. Men som det jo altid er med ekstramateriale så afhænger det jo også lidt af, om man syntes om selve filmen eller ej. Så hvis man syntes at WICKER PARK er en super film, ja så vil man sandsynlig vis også kunne lide ekstramaterialet.

Karakter for ekstramateriale: **

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Scanbox.

Titel: Wicker Park
Original Titel: Wicker Park
Premieredato: 7. marts 2005
Instruktør: Paul McGuigan.
Skuespillere: Josh Hartnett, Rose Byrne, Diane Kruger, Matthew Lillard, Jessica Pare, Gillian Farrabee, Erika Rosenbaum.
Spilletid: 110 min.
Selskab: Lakeshore Entertainment.2004.
Genre: Thriller
Link: http://www.mgm.com

banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...