Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Winter is coming!

26. oktober 2017 af Ronnie Bisgaard Mortensen Skriv en kommentar

Winter is coming! billede

Inspiration til julegaverne eller blot kræs for fans; der vil helt sikkert være noget for alle!

Med sine 437 minutter og eksklusivt materiale udkommer Game of Thrones sæson 7 i HD på Blu-ray Disc samt DVD den 14. december. Oplev hele sæson 7 af Game of Thrones fyldt med action, drama og blændende billeder fra start til slut.

Game of Thrones er en af de største seriesucceser nogensinde. Premiere- og finaleepisoderne af sæson 7 er nogle af de mest sete episoder i HBOs historie. Serien er er blevet nomineret til 109 Emmy nominationer og vinder af bedste drama i både 2015 samt 2016.

Editions
Fans og interesserede vil kunne finde Game of Thrones i forskellige formater og udgaver. Den mest prominente og eksklusive af dem alle er Drogon limited edition med sæson 1 til 7 i BD format + plus en fin detaljeret figurine af dragen Drogon. En anden limited edition er ‘The Iron Throne’, hvor hele sæson 7 i BD format er inkluderet + en figurine af Jerntronen. Ydermere vil Game of Thrones kunne findes som bokssæt i BD samt DVD format i sæson 1 til 7 samt sæson 7. Der også være en Steelbook edition af sæson 7 at finde, tre specialudgaver i BD versioner samt CDON vil have en Conquest & Rebellion edition. Af Drogon og ‘The Iron Throne’ limited edition vil der kun være 200 enheder til rådighed i hele norden!

Både BD samt DVD udgaverne af bokssættet indeholder aldrig-før-set historiefortælling af de syv kongedømmer, samt kommentarspor til samtlige episoder! Diskene vil også indholde to helt nye behind the scenes featuretter.

Sæson 7
Daenerys Targaryen har endelig sat kurs mod Westeros med hendes hære, drager og den nye Tyrion Lannister - ‘Hand of the Queen’. Jon Snow er blevet udnævnt konge af Norden efter at have besejret Ramsay Bolton i ‘Battle of the Bastards’ og har taget Winterfell tilbage til House Stark. I King’s Landing, har Cersei Lannister vundet ‘The Iron Throne’ ved at have brændt High Sparrow, hans følge samt rivalerne i Sept of Baelor. Mens gamle alliancer dør hen og nye opstår, marcherer en hær af døde mænd mod Muren - en hær, der truer at ende de syv kongedømmer for altid…

Game of Thrones er baseret på den populære bogserie “A Song of Ice and Fire” af George R.R. Martin. Tilbage i 2011 blev den første sæson af Game of Thrones vist på Canal+ og efterfølgende TV3. Serien er fyldt med sublime skuespillere fra hele kloden - blandt andet danske Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk.



banner
Overskrift Højre Block
Memory
DEN MODERNE KVINDE
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...