Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Wrong Turn 6 - Last Resort

26. februar 2015 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Wrong Turn 6 - Last Resort billede

Forhåbentlig sidste omgang menneskejagt...

I 2003 dukkede der ud af intet en lille bestialsk gyser op om en gruppe venner som jages rundt i en skov af tre kannibalistiske bjergfolk. På trods af sin simple, og ikke særligt originale opskrift, så høstede den stor succes med sin bestialske kynisme og intense scener. Det påkaldte ret hurtigt en 2’er og en 3’er som dog ikke kunne leve op til sin forgænger. Siden kom en Wrong Turn 4 og 5, for hvem det blot blev flere gentagelser og dermed en udvanding af konceptet. Nu er vi så nået til film nummer 6, og det store spørgsmål er således om markedet er mættet eller om filmen er det ansigtsløft som franchisen har savnet.

To cyklister knalder i en skov, for blot øjeblikket efter at blive likvideret med en pil gennem hovedet og en gennemflænsning af øjnene fra en udstrakt stålwire. Bum Kammerat! Så er blodet da allerede ved at sejle. De tre kødhungrende kannibaler One Eye, Saw Tooth og Three Finger har allieret sig med en skummel lobbyist, som hidkalder vores hovedperson Danny, som står overfor at arve et øde hotel. Danny og hans gruppe af venner finder ret hurtigt ud af at hotellet ikke er så fredfyldt endda, og en efter en bliver de jaget, blot for at ende som en del af dagens menu. Så kort kan introduktionen til denne 6. omgang – også kaldet Last Resort – lyde. Og lad os så håbe at det vitterligt er Last Resort. Budgettet må have været pinligt lavt, for effekterne er temmelig dårlige. Manuskriptet er det klart svageste blandt de seks film. Figurerne er intetsigende og handler ganske irrationelt hver for sig. Skuespillere bliver de medvirkende aldrig, og vores tre ”monstre” leveres denne gang af bulgarske filmfolk. Der er ikke rigtig nogen som helst mening med galskaben, og hver gang handlingen er nået til en blind vej, så filtres hårknuden blot ud ved at tilføje en meningsløs sexscene.

Nu har du med denne svada nok regnet ud at Last Resort er endnu et fald ned af Wrong Turn-stigen. Vi ser forbavsende lidt til de antagonister som skulle levere uhyggen, og de karakterer som er smidt ind i plottet bliver nærmest taget af dage, før end vi nåede at finde ud af om det overhovedet var nogle vi skulle interessere os for, eller bare føle den mindste sympati med. Wrong Turn 6 er gummi-gys når det er værst. I den første film i serien blev man reelt skræmt af disse menneskeædende skabninger, som man for alt i verden ikke ville ende i kløerne på. De var på skræmme-niveau med banditterne fra den senere genindspilning af The Hills Have Eyes. Men nu her anno 2014, hvor seneste skud på stammen er fra, ja så er vi endt på samme pinlige niveau som de grotesk ringe Hostel-film.

Last Resort mangler den nerve og uhygge som man opnår ved at lade sit publikum forbløffe. Og når vi nu ikke ser meget til det grimme trekløver og deres følge, så er der modsat gjort ufatteligt lidt ud af at skabe en form for fortællevinkel som skulle handle om sammenhold mod det onde, og omsorg for hinanden. Vores cast tåger rundt og leverer stift skuespil og støvede replikker. De bevæger sig rundt på hotellet og til tider i den omkringliggende skov, uden at vide hvor de er på vej hen. De mørke scener bliver aldrig skræmmende, for enhver logik ophører ret hurtigt. På trods af disse massive kritikpunkter, så sniger Wrong Turn 6 – Last Resort sig lige op på 2 stjerner, mest for at retfærdiggøre at jeg kunne nævne en del 1-stjernes franchises som er endda frygteligere, og nogen absolut bundskraber er Last Resort i sidste ende ikke helt. Men det er dæl’me tæt på…

Bonusmaterialet består blandt andet af en systematisk gennemgang af alle de drab som er sket lige siden den første film. På pædagogisk vis kan man selv tælle med mens man overværer et små 7 minutters grænseoverskridende blodbad. Du kan også se værten Jackson præsentere det afsidesliggende hotel på bedste hjemmevideostil. Du kan også køre skuespillerne fortælle om deres roller, mens man ser små klip der karakteriserer deres roller.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: Wrong Turn 6 - Last Resort
Original Titel: Wrong Turn 6 - Last Resort
Premieredato: 26. februar 2015
Instruktør: Valeri Milev
Skuespillere: Anthony Illot, Chris Jarvis, Kicker Robinson, Aqueela Zoll, Asen Asenov, Sadie Katz, Rollo Skinner, Radoslav Parvanov, Danko Jordanov, Billy Ashworth
Spilletid: 87 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, Regency Enterprises, 2014
Genre: Gyser














banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...