Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Yakari - på store eventyr

20. maj 2021 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Yakari - på store eventyr billede

”Yakari – på store eventyr” må siges at være en vaskeægte børnefilm.

Måske er man ikke helt bekendt med Yakari, men karakteren har eksisteret siden 1980’erne, hvor der for første gang blev udgivet tegneserie med den lille indianer. Nogle forældre vil måske genkende karakteren fra DR Ramasjang, men filmen her er spritny.

Vi følger den lille indianer, Yakari ( Samuel Glem Zeuthen), som er fyldt med energi og drømme. Han bor trygt med sin stamme omgivet af familie og venner. Hesten Lille Torden ( Gordon Kennedy) er kendt for at være utæmmelig og kan ikke fanges. Alligevel drager Yakari ud for at finde den hurtige hest. Rejsen byder på mange farer og overraskelser – nemlig at han kan tale med dyr.

Animationen i denne film er utrolig smuk. Den er farverig og stråler af et velproduceret stykke arbejde. Dette vil helt sikkert falde i alles smag, som har mulighed for at nyde de smukke billeder og flotte farver.

Dialogen er som man kan forvente i en børnefilm. Meget enkel og forståelig, og så kan man da ikke andet end at grine over det sjove navne - såsom ”Rolige Klippe” og ”Bisonfrø”. Der er intet nyt eller originalt ved filmens budskab om venskab, familie og vigtigheden af naturen, men filmen bevarer dog fortsat sin charme.

Om forældrene vil nyde denne film, er lidt af en gåde grundet dens forenklet budskab og historie. Dog indeholder filmen nogle få sjove slapstick humoristiske øjeblikke, som både vil falde i børne- og voksenhøjden. Det skal fortsat understreges, at filmen er mest tænkt til børn.

”Yakari – på store eventyr” er en velproduceret og effektiv børnefilm. Den byder ikke på de helt store overraskelser, men gør det, som den skal for at tilfredsstille dens publikum. Alle kan dog nyde de visuelle, smukke billeder på et kæmpe IMAX lærred.

Titel: Yakari - på store eventyr
Original Titel: Yakari, le film
Premieredato: 20. maj 2021
Instruktør: Toby Genkel, Xavier Giacometti
Skuespillere: Samuel Glem Zeuthen, Christian Fuhlendoff, Finn Nielsen, Gordon Kennedy, Maria Lucia, Mette Lindberg, Pelle Emil Hebsgaard
Spilletid: 83 min.
Selskab: Animation Lavalabs, Another Worlds Entertainment, 2020
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...